مشخصات: رم که 4 گیگ بعدا میخرم گرافیکم GT220 هاردم 300 دیگه غیر از اینا اگه چیزی لازمه بگین.نقل قول:
CPU : AMD Athlon 64 x2 4800
Printable View
مشخصات: رم که 4 گیگ بعدا میخرم گرافیکم GT220 هاردم 300 دیگه غیر از اینا اگه چیزی لازمه بگین.نقل قول:
CPU : AMD Athlon 64 x2 4800
شاید بشه فهمید ، بزارین بد نیست. ولی اگر پاور رو چند سال پیش تهیه کردین ، باید تعویضش کنین.نقل قول:
حالا اینو از کجا بفهمم؟ اگه یه عکس از بر چسپ مشخصات پاور بذارم میتونین بگین؟
در ضمن شما قصد ارتقا و تعوض کارت گرافیک رو هم دارین؟
فعلا نه! شاید بعدا بخوام این کارو بکنم برای همینم اون موقع اگه لازم بشه میخوام پاورم عوض میکنم.نقل قول:
عکسم تا فردا صبح میزارم.
پس پیشنهاد میکنم پاور رو از همین ابتدا تعویض کنین ، چون پاور قطعه بسیار حساسی هست و اگر به مقدار لازم برای سیستم انتخاب نشه ، به بقیه قطعات آسیب میرسونه.
نمیخواستم زیاد خرج برداره ولی اگه لازم باشه یه پاور مناسب هم معرفی کنین با قیمتش.نقل قول:
برای پاور نیازی به تعویض کیس نیست؟
حتما این کار رو بکنید ، من یه بار در خرید پاور خساست به خرج دادم و دو بار مادربرد سوزوندم و در نهایت هم هموننقل قول:
پول رو دادم اما با یه ضرر هم روش و برند پاور شما اصلا معتبر نیست و نیاز به تعویضش ضروری به نظر میرسه .
به نظر من Green 480 A-EU با قیمت حدودا 180 گزینه مناسبیه.
این پاوری که گفتین بعدا اگه بخوام یه گرافیک دیگه روی سیستم بندازم جواب میده؟نقل قول:
الان وقی عکسو مینداختم متوجه شدم که توی خروجی نوشته 200 وات واقعی. من 500 بالایی رو میدیدم فکر کردم 500 واته.
فکر نکنم جوابگو باشه ولی بازم عکسشو میزارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته ، پاورتون جوابگو نیست و باید تعویض بشه.
انتخاب پاور در آینده بستگی به انتخاب کارت گرافیکتون داره. ولی اگر قصد ندارین کارت قدرتمندی انتخاب کنین ، همون 480 کفایت میکنه.