-
چیزی که همیشه تو این فروم ها باعث سردرگمی کاربرای تازه وارد میشه اینه که وقتی کسی سوال میکنه "من میخوام طراحی وب یاد بگیرم " دوستان میان تمام پارامترهای طراحی وب رو لیست میکنن ولی در اصل نباید اینجوری باشه
مثلن جواب باید اینگونه بیان بشه:
شما استعداد و علاقه تون تو کدوم زمینه از وب هست و دوست رو کدومش وقت بزاری؟ طراحی اینترفیس یک سایت/ برنامه نویسی سمت سرور سایت
البته اگر از دید مهندسی بهش نگاه بشه که تو ایران اکثرن این کار انجام نمیشه باید این حیطه ها گسترده تر هم بشن که متاسفانه نمیشه , که دلایل زیادی هم داره برای انجام ندادنش , برای مثال باید یک شرکت که تو حیطه وب فعالیت میکنه یک بخش Research داشته باشه , ولی ما تو ایران کمتر شرکتی رو داریم که همچین بخشی رو داشته باشه
بگذریم
طراحی اینترفیس خودش شامل بخش های جداگانه میشه
ستون اصلی یک صفحه وب رو زبان نشانه گذاری html تشکیل میده
این ستون برای آراسته تر شدن نیاز به استایل هایی داره که css برامون فراهم میکنه
برای واکنش ها و جواب دادن به صورت بصری به کاربر نیاز به یک زبان دیگه به اسم javascript داریم (البته جاوااسکریپت فقط برای چیزی که من اینجا گفتم استفاده نمیشه)
برای طراحی اولیه سایت و بخش های گرفیکی نیاز به کمک گرفتن از فتوشاپ یا برنامه های مشابه دارید
شما میتونید فقط فتوشاپ یاد بگیرید و فقط طراحی اولیه اینترفیس رو انجام بدید
میتونید فقط html , css رو یاد بگیرید که اون طراحی اولیه رو تبدیل به کد کنید
میتونید فقط جاوا اسکریپت یاد بگیرید ( که خیلی هم جذاب هست) و مشغول به کار بشید
و در آخر مسلمن میتونید همه اینهارو هم یکجا بلد باشید و یا یاد بگیرید
برنامه نویسی سمت سرور:
همین پستی که اینجا توشته میشه و همین تاپیکی که شما برای سوالتون زدی , وقتی دکمه ارسال جواب رو کلیک میکنی یک سری داده به سمت سرور به صورت درخواست فرستاده میشه که روی این داده ها یک سری عملیات صورت میگیره , این عملیات توسط زبان برنامه نویسی php صورت میگیره
این داده ها بعد از این عملیات تبدیل به اطلاعات میشه و این اطلاعات برای ذخیره نیاز به یک بانک اطلاعاتی داره که این بستر رو هم mysql یا بانک های اطلاعاتی دیگری برای ما فراهم میکنه
موفق باشی
:::ویرایش:::
درسته که بازار کار این بخش در آینده و حال حاضر خوب هست ولی بایستی اینرو هم در نظر بگیرید که افراد زیادی در این حیطه هم اکنون فعالیت میکنن , طراحی وب خیلی گسترده تر از اون چیزی هست که الان تو ایران مرسومه و تعداد اندک شرکتی هستن که روی اصول و وقواعد درست سایت طراحی و منتشر میکنند
این رو هم اضافه کنم شما برای طراحی اینترفیس باید خلاقیت و استعداد خوبی داشته باشی
-
یکی از اصول کار بنظرم ایده هستش امروزه خیلی داریم روی وب کار میکنن ولی باید حرفه ای بشین که این خوبه اما ایده باعث میشه خیلی جلوتر بیفتید سعی کنید از طرح های دیگه ای الهام بگیرید مثل تو گوگل Webdesign inspiration و بنویسید طرح های خیلی قشنگی زدن از اون ها ایده بگیرید و برید تو کارش پیشنهاد میکنم حتما JQuery و یاد بگیرید خیلی از مواقع PHP به تنهایی نمیتونه کارتو و راه بندازه همچنین فریم ورک PHP ، Zend دیگه لازمت میشه
-
-
salam,mamnoon az etelaetetoon,vali nagoftid hodoodan cheghadr tool mikeshe yadgiriye tarahiye website?
-
salam,mamnoon az etelaetetoon,vali nagoftid hodoodan cheghadr tool mikeshe yadgiriye tarahiye website?
-
دوست عزیز یادگیری به پشتکار و علاقه شما و همچنین تمرین کردن بستگی داره
شما 6 ماه وقت بزار برای HTML , CSS , JAVA, JQURY که بتونی سایت استاتیک طراحی کنی و همین مقدار هم بزار برای PHP OR ASP و مقداری هم فتوشاپ یاد بگیر...
مطمئنا بعد از 1 سال میتونی به راحتی سایت مورد نظر رو طراحی کنی
-
ممنون,مرسی از راهنماییتون.