رم سیستم رو بردار خیالت راحت
Printable View
رم سیستم رو بردار خیالت راحت
رم رو برداشتن و سیم هارد رو شل کردن که خیلی تابلوئه....
کلا شل کردن اتصالات خیلی خیلی ضایعی هستنش :ی من که خودم وقتی ببینم کار نمیکنه، اولین کاری که میکنم اینه که همه رو یه دونه دونه در میارم دوباره تست مکنم. (چون اصولا ما بچه های نرم افزار وقتی به یه مشکلی میخوریم یا ریست میکنیم یا ویندوز عوض میکنیم :ی)
جامپرای روی هارد رو هم که بلند نیستم جا به جا کنم :(
یکی یه راه حل بگه دیگه، کلی از اون قضیه که بخاطرش میخوام سیستم از کار بیفته گذشته، ضایع شدیم رفت که نتونستیم کاری بکنیم :ی
پلیییز
از تنظیمات بایوس کسی چیزی نمیدونه؟
دوست عزیز بهترین راه اینه که دکمه پاور رو از کار بندازی که وقتی دکمه پاور رو میزنه سیستم روشن نشه برای این کار هم باید جلوی کیس رو در بیاری یه رشته سیم هست ببین کدومش میخوره به پاور اونو در بیار در اینصورت کمتر کسی میتونه بفهمه مشکل از چیه شایدم هیچ کس نفهمه:n09:
همه دوست دارن سیسمشون کار کنه شما دوست داری کار نکنه خیلی جالبه:n02: به جز این راه من هیچ راه مطمئن تری به ذهنم نمیرسه و فکر نکنم بشه از توی بایوس کاری کرد که وقتی پاور رو میزنی هیچ اتفاقی نیوفته ,میشه کارایی کرد که سیستم بالا نیاد ولی اینکه روشن نشه فکر نکنم از تنظیمات بایوس بشه به هر حال بازم از اساتید سوال کن شاید شد.
موفق باشی.
کابل پاورش رو بکن از روی مادربورد
شما اول بگو دلیلت برا اینکار چیه، شاید بشه بهتر راهنمایی کرد.
یعنی امکانش هست که مجبور بشی بدیش دست یه خدمات کامپیوتری تا چکش کنه؟ یا فرضا احتمال اینکه شخص متخصصی بیاد رو سیستم زیاده؟
به نظر من جدا از بایوس، که ممکنه کمی خطری باشه، بهتره تا سیم دکمه ی Power کیس رو از مادربرد جدا کنی، طرف هر چی بیاد دکمه بزنه هیچی نمیشه :n09:
راستش من و داداشم هر دومون رشته مون کامپیوتره. من لیسانسم و اون دبیرستانه :ی
بعد سر یه قضیه ای که حالا بماند چیه، میخوام سیستمش دیگه کار نکنه، ولی احتمال اینکه کیس رو برداره ببره به معلمشون نشون بده زیاده.
خلاصه یه جوری میخوام از کار بیفته که معلم فنی حرفه ای نفهمه چرا کار نمیکنه؟ نه اینکه اصلا روشن نشه. روشن هم شد اشکال نداره، ولی سیستم بالا نیاد.
احیانا یه بوق بوق طولانی هم بکنه که اصلا بترسه نزدیکه سیستم بیاد دیگه :ی
ممنون از راهنمایی دوستان
دکمه پاور رو قطع کنم تابلو نیست به نظرتون؟!
نه داش دکمه پاورو اصلا" نکن چون ببره پیش مهندس فنی سری لو میره!نقل قول:
اونا اول اینجور چیزارو چک میکنن!
من یه روش بلدم ولی خیلی خرج میزاره رودستت!
اولا که من آبجی ام :n10: بعدم چه روشی؟ :n13:نقل قول:
خوب به راحتی چوب لا چرخ فن پاور یا فن سی پی یو بزار کامپیوترو روشن کن تا 30 دقیقه به فیض بزرگی نایل میشی!:n10::n19:نقل قول:
خرجشم که میدونی با این اوضاع بازار برا یه سی پی یوهه خوب بالایه 300 آب میخوره!:n09::n10:
میخواد ویندوزش بالا نیاد نه اینکه کامپیوترش رو بترکونه.روش شما خوب هست ولی نه برای این مشکل.نقل قول:
شما هر بلایی سر سیستم بیاری بالاخره میشه درستش کرد.مشکلات نرم افزاری که راحت درست میشه.مشکلات سخت افزاری هم که قطعه میخواد:n22: