اخه اصلا یو اس بی رو ساپورت نمیکنه
چیکار کنم؟
سی دی رامم سالمه ولی این کامپیوتر نمیشناسه
خیلی گرفتار شدم نمیدونم چیکار کنم
Printable View
اخه اصلا یو اس بی رو ساپورت نمیکنه
چیکار کنم؟
سی دی رامم سالمه ولی این کامپیوتر نمیشناسه
خیلی گرفتار شدم نمیدونم چیکار کنم
سیستم شما usb رو ساپورت می کنه. اگه داخل بایوس گزینه usb دارید این یعنی ساپورت میکنه دیگه. من خودم با dvd rom external کار کردم. باید حتما از طریق ویندوز درایورش نصب بشه. خود ویندوز درایورش رو بصورت autorun نصب میکنه. اگه شما قبلا که ویندوز داشتید سی دی رامتون رو نصب نکردید الان نمیتونید باهاش بوت کنید. ببینید بذارید بهتر بگم. شما دارید از یه رابط استفاده میکنید. این رابط رو باید به مین بشناسونید. الان مادر برد شما با سیم رابط مشکل داره. هنوز نشناخته.
اگه تونستید از سیستمتون یه عکس بفرستید تا مشکلتون رو دقیق بفهمم
اگه میتونید با safemode برید داخل ویندوز و وقتی داخل ویندوز شد سی دی رام رو وصل کنید به سیستم. خودش نصب میکنه.
ضمنا شما گفتید که لپ تاپ دارید . این یعنی احتمالا شما به سی دی رامتون برق نمیرسونید.
شما به یه پاور هم نیاز دارید. اینو که میدونید؟
دوست عزیز شما این سی دی رام اکسترنال رو روی یه سیستم دیگه امتحان کن سالم بود با فلش روی لبتابت بریز با فلش هم نشد دیگه شاید موقع بوت usb کار نمیکنه برای امتحان یک موس وصل کن و ببین نور قرمزش هست یا نه اگه usb درست بود باید تو تنظیمات بوت درستش کنی از اونجا حتما میشه
دوست گرامی usb موس با usb که convert شده از نظر بایوس فرق داره. ایشون یکی از این دو نکته رو رعایت نمیکنهنقل قول:
1- برق رسونی از پاور نمی کنه
2- درایورش رو از طریق ویندوز نصب نکرده