نقل قول:
سلام.
شاید رسم ادب این بود که اجازه میدادم دوستان قدیمی تر بیان و اول از شما سوال کنن.اما این رو به حساب علاقه من به خودتون بزارین.مورد بعدی صراحت لحجه منه که خواهش میکنم تحمل کنید.
مرسی.
سلام
خواهش میکنم
نقل قول:
اما سوالات:
ورزشی/
نقل قول:
1-یه جایی خوندم که از یه بنده خدایی سوال کردین:درجام جهانی98بازی انگلیس-آرژانتین مایکل اوون بعداز زدن گل2وم با انگشت دست به چه چیزی اشاره میکرد!تقریبا همچین سوالی بود.خب میشه خودتون جواب این سوال رو بدین؟
البته سوال دقیقا اینی نبود که شما نوشتید
سوال این بود که مایکل اوون بعد از زدن پنالتی خودش در ضربات پنالتی اون بازی .... جوابش این بود که چون ضربش به محل اتصال تیر عمودی و افقی دوازه برخورد کرد و درون دروازه شد
با دو دستش کنج تیر ها رو به هم تیمی هاش نشون داد که "اینجا زدم"
نقل قول:
2-طرفدار بایرمونیخ هستین.چرا و کی به این تیم علاقه مند شدین؟
براساس سنم بخاطر علی دایی
که به این باشگاه رفته بود و منم به شدت دنبال میکردم بازی هاش رو و هنوزم طرفدار بایرن هستم
نقل قول:
3-اهل فوتبال بازی کردن هم هستین؟درچه پستی بازی میکنید؟
زیاد نه!
البته تا مقطع راهنمایی توی مدرسه بازی میکردیم با بچه ها و معلولا جلو بازی میکردم فروارد
ولی الان در حد سالن با دوستام و بیشتر دروازه وای میستم و یا عقب، دفاع
نقل قول:
4-نظر شما در مورد انجمن ورزشی،مدیرانش،کاربراش چیه؟
من یکی از مخالفین سرسخت ایجاد انجمن ورزش بودم، مدارکش هم موجوده و همیشه جوابم به درخواستش نه بود
ولی خب آدم نظراتش میتونه تغییر کنه ... الان انجمن ورزش رو دوست دارم، تیم مدیران خوبی هم داره، کاربران فعال خوبی هم داره
نقل قول:
1-کار اصلی(شغل اول)شما چیه؟
یک شرکت کامپیوتری!
نقل قول:
2-تاالان شده که دنیا رو سرت خراب بشه؟چه کردی که تونستی روپای خودت وایسی؟
آره شده ... جمع دوستان + موسیقی + سیاوش قمیشی!
نقل قول:
3-آقا میثم خودش رو آدم موفقی میدونه؟چرا؟
موفقیت به نظرم تعریف گسترده ای داره، یک نقطه نیست ... ولی براساس تعریف خودم، آره
چرا؟ چون حس خوبی دارم و احساس رضایت میکنم، بخاطر همین میگم آره
نقل قول:
4-تا اونجا که من شناخت دارم از شما،آدم صبوری هستین.خب شده به دلیل صبر زیادی فرصت طلایی رو از دست بدین؟
نه فرصت صلایی رو بخاطر صبر از دست ندادم، حداقل اینه که به خاطر ندارم که فرصتی رو بخاطر صبر زیادی از دست داده باشم
نقل قول:
1-انجمنهای تخصصی پی سی ورلد از نظر حضور کاربران و فعالیت در مقایسه با سالهای گذشته(3-4سال قبل)فوق العاده افت کرده.اولا قبول دارین این مطلب رو؟ثانیا دلیلش به نظر شما چیه؟
بله قبول دارم ... دلایل زیادی میتونه داشته باشه
انجمن الان انجمن 3-4 سال پیش نیست
آدم های الان آدم های 3-4 سال پیش نیستند
جامعه ی الان جامعه ی 3-4 سال پیش نیست
تقریبا هیچ چیزی شبیه 3-4 سال پیش نیست و متاسفانه خیلی چیزها افت کرده
انجمن هم افت کرده، قبول دارم
شاید دلایلی مثل رشد شبکه های اجتماعی فراگیر، که آزادی عمل توش بیشتره و همه نوع آدم میتونن باهاش ارتباط برقرار کنن یکی از علت هاش باشه
نقل قول:
2-هزینه نگه داری همچین فرومی زیاده بخصوص الان که اوضاع اقتصادی مناسبی نداریم.این هزینه بیشتر هم شده.برخی از فروم های بزرگ متاسفانه اعلام کردن که ادامه کار براشون مقدور نیست.به عنوان یه کاربر این فروم میخواستم بدونم از پس مخارج نگه داری فروم بر میایید؟(طولانی مدت)و مشکلی از این بابت وجود نداره؟
متاسفانه حرفتون درست هست و بخاطر اینکه هزینه های سرور به صورت ماهیانه و با "دلار-یورو" باید پرداخت بشه به مشکل برخورد کردیم
ولی فعلا که داریم پیش میریم و امیدوارم مشکل به جایی نرسه که دیگه نشه ادامه داد!
نقل قول:
3-در لوگوی پی سی ورلد یه حرف فارسی(ه)وجود داره.دلیل و علت وجودش چیه؟(دوست داشتم از زبون خودتون بشنوم)
والا اون حرف (ه) نیست
اون یک کره زمین هست (کلمه ی World) و اون خط وسطش هم شبیه یک قمر میمونه که تشکیل کلمه ی (P) رو میده و منظور طراح این بود که P30world رو تداعی کنه، که البته برای خیلی ها (هـ) رو تداعی میکنه!
نقل قول:
4-کدوم انجمن رو توی فروم پی سی ورلد دوست دارید و مرتب بهش سر میزنید؟
انجمن خاصی وجود نداره که بتونم نام ببرم و بگم که مرتب بهش سرمیزنم
البته دوست داشتم اینطوری نبود!
مرسی.