اینکه فقط درمورد موبایل گفته!!
Printable View
اینکه فقط درمورد موبایل گفته!!
توی سایت دنیای اقتصاد نوشته بود لب تاب هم شامل میشه به نظر من کار دیگه ار کار گذشته اگه کسی واقعا احتیاج نداره باید صبر کنه
بزک نمیر بهار میاد .....
اینا همش حرف های چرت و پرته ، دوسال به من میگفتن موتور نگیر قرار ارزون بشه ، یا وایسا زمستون قرار اینطوری بشه ، تابستون فلان بشه و ..... آخر هم موتوری رو که مد نظرم بود 540 تومن ، رفتم خریدم 830 تومن .
من که سنی ندارم ، اکثر کاربرا از من برگتر هستند ، خودتون قضاوت کنید ، خداوکیلی از همون 15 سال پیش که من خوب یادمه و با پول و ایچیزا آشنا شدم ، چیزی ارزون شدش ؟ هرچی فکر میکنم میبینم فقط و فقط روبه گرونی رفت .
همین پفک نمکی مینو یادمه اول دونه ای 10 تومن بود ، بعد شد دوتا 25 تومن ، بعد دونه ای 25 تومن ، بعد دوتا 75 تومن ، بعد یهو شد 100 تومن . چندماه پیش 200 تومن ، الان هم که شدش 500 تومن ( این نوعش از 50 گرم به 55 گرم افزایش یافت )
روی هرچی که فکر کنید همین روال پیش رفت ، بلیط اتوبوس و مترو ، قیمت ماست و نوشابه و .....
اینا چیزایی بود که من بیشتر باهاشون سروکار داشتم ، حالا خوراک و پوشاک و .... پدرومادرامون بهتر میدونن .
فکر کنم سال 88 بود رم دوگیگ 15 تومن بود ، سال بعد یعنی 89 یهو شد 45 تومن !!! الان هم تمام قطعات اینطور شده ولی بیشتر هارد ، پارسال 1 ترا 75 تومن بود الان شده 275 تومن . سی پی یو 2100 من خریدم 140 تومن الان شده 360 تومن .
پارسال چقدر به داداشم گفتم هارد خیلی مشکوک ارزونه ، بیا دوتا بخریم ضرر که نداره تا چندوقت دیگه هم اگه نفروختیم خودمون مجبوریم استفاده کنیم ، رفت بنده خدا رم خرید ، الان رم دو برابر شده اما هارد 4 برابر .
شما هم قیمت خوب پیدا کردی برو بخر . البته من که از خدامه ارزون شه اما فکر نکنم اینطوری بشه .
بیشتر از یک سال هست که میگم " لازم داری همین الان بخر و لازم نداری نخر. وقتی هم خریدی پیگیر نوسان قیمت نباش"
خیلی ها من رو متهم میکردند که مردم رو به " گران خریدی" تشویق میکنم و از بازاری ها حمایت میکنم. در صورتیکه خودم بازاری نیستم.
n بار هم گفتم " مشاوره های خریدتون بیشتر از 2-3 روز طول نکشه و سریعا اقدام بخرید کنید چون هرچی طولانی تر بشه خرید بهتری ندارید."
اگر فرصت کنم میتونم چندین و چند تاپیک پیدا کنم که با توجه نکردن به این تذکرات به بیراهه رفته و چندین بار هم به من پ خ دادن که کاش اون موقع حرف شما رو گوش میکردم.
یه زمانی لبتاب با پردازنده ci5 حدود 800 و حتی کمتر بود.
خودتان قضاوت کنید اما نظر شخصیم اینه روند همینطور میمونه.
این موضوع تاپیک ویژه داره و ایجاد تاپیک تحت همان عنوان در قسمت مشاوره درست نیست.
تاپیک قفل میشود. ممنون از همکاریتان