اين تست هم ببينيد بعد بياييد نظر بديد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اين تست هم ببينيد بعد بياييد نظر بديد
دوست من شما خودت این عکس رو دیدی؟؟؟ من که زدم International Eror داد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيزم حالت خوب نيست خود نوديا ميگه نه ون وقت شما مياي بنچ مارك مي دي عزيزم 6200 اون مطمئني ريل نبود...نقل قول:
نوشته شده توسط lord_theone
قربانت شهريار ;)
اين سايت را كه قبول داريد؟
پايين صفحه Next هست بزنيد و ببنيد بعضيهاشون 5900 قويتر هست
چي شد آقايون ضايع شدن
حالا ديگه مي گيد 6200 ضعيف هست؟
55000 بيشتر قيمتش نيست و اينجوري جواب مي دهد اتفاقآ Nvidia اينو زد كه قيميت گرافيكها شكسته بشن
حتي بعضي تستها هم از X600 بيشتر بود يا نزديكش بود
در ضمن 6200 هم 128 بيتي دارد
صپس الكي با لورد كل كل نكنيد
دوست من بحث کل کل و این حرف ها نیست ولی مقایسه ای که گذاشته بودین رو دیدمنقل قول:
نوشته شده توسط lord_theone
در اون مقایسه 5900 و 5700 رو به صورت PCI-E تست کردن که درست نیست ساختار اصلی این کارت ها حداکثر نتیجه رو رو AGP 8X داره و در ضمن شما هم حرف دوستان رو بیشتر رو 5950 حساب کنید
بروبکس یه خبر جالبناک دارم واستون:
چینتک یه بود 6800جیتی ارزون قیمت داده حدود 160تومن! جالب تر اینکه واسه رندرینگ میشه اونو به کوادرو 4000 مود کرد و باین وسیله حدود 300 تومن صرفه جویی کرد...!قیمت رو توی تحلیل و نشر حدود 165 زده...
خوشبحالتون كه هر كارتيو كه بخواين ميگيرين. تو كرمانشاه رفتم كارت بگيرم گفتم بالاترين كارتيو كه دارين چيه گفتن 6600 ليدتك معمولي :(
انويديا جان كسي كه ميخواد 300-400-500 هزارتومن پول گرافيك بده خونش هر جا كه باشه مگه تا تهرون اومدن در مقابل اون پول هزينه اي داره براش :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط Nvidia
حالا فكر مي كني الان توي تهران هم 7950GX2 اس ال اي بستن؟ ;)