باید ببینی با چه کاری خوابت می بره...
خمون کارو انجام بده
مثلا من به نوبه خودم به محض شروع مطالعه خواب میاد سراغم:n02:
Printable View
باید ببینی با چه کاری خوابت می بره...
خمون کارو انجام بده
مثلا من به نوبه خودم به محض شروع مطالعه خواب میاد سراغم:n02:
داداش کتاب یا جزوتو باز کن به خصوص درس عمومی قول میدم ۳ سوت میخوابی:|
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
تا یکی دو ساعت قبل اینکه بخوابی اصلا با کامپیوتر یا گوشیت کار نکن چون کلا اینا خواب رو از چشم آدم میبرن. و شرایط کامل خواب رو هم با تمیز و گرم و نرم کردن تخت، تاریک کردن اتاق رو هم فراهم کن.
خوندن با نور ملایم، حتی آهنگ ملایم گوش کردن هم خیلی موثره. ترک خواب ظهر هم موثره.
و اگه واقعا نشد، قرص آرام بخش و در شرایط سختتر خواب آور!
داداش یه شیلنگ بزار زیر تختت.بعد ساعت 12 شب بیفت به جونشون!:n02:
شوخی می کنم! بهترین راحل اینه اتاقتو عوض کنی. پیدا می شن بچه های مثبتی که بعد 12 خوابن:n09: یاهم قبل خواب یه لیوان شیر بخور (البته اگه بزارن شیر بمونه تو یخچال)سه سوته خوابی!
سلام .
بارها برام پیش اومد که شب خوابم نمیبرد .
اما دیگه یاد گرفتم که گاهی ساعتِ بیولوژیکِ بدن دچار اشتباه میشه و باوجودیکه وقتِ خواب هست اما بدن خوابش نمیاد .
در چنین وقتهائی به خودم میگم :
خوابت نمیاد عزیز ؟ خب نخواب . اما یادت باشه اگه نخوابی , تا فردا شب خبری از خواب نیستا .
یه کتاب میخونم . نت گردی میکنم . تلوزیون تماشا میکنم .
چیزهای مفیدی هم یاد میگیرم .
دراز میکشم و به دنیا و امور دنیا فکر میکنم که گاهی هم فکرهای سازنده به ذهنم میرسه .
تا اینکه خوابم ببره .
گاهی هم تا صبح خوابم نمیبره اما دلخور نمیشم چون میدونم میگذره .
صبح هم میرم سر کار و با وجودیکه حالتِ خواب آلودگی دارن اما میدونم به زودی شب میشه و میتونم تخت بخوابم .
بعد از نهار هم با وجودیکه خیلی خوابم میاد اما فقط نیم ساعت میخوابم چون میدونم اگه زیاد بخوابم شب باید بیداری بکشم .
شب که میشه ساعت 11 یا 11:30 خواب خوابم .
بی هیچ قرص و دوائی .
-======================================
در ضمن نیم ساعت خواب بعد از نهار باعث میشه شب یک ساعت تا یک ساعت و نیم یا بیشتر بیدار بمونین .
برای همین بعد از ظهرها زیاد نخوابید مگر اینکه بخواین شب زنده داری کنین
====================================
استفاده از داروهای خواب آور و آرامبخش بی خطر نیست .
راههای دیگه رو برایِ مشکلِ بی خوابی امتحان کنید مثل روش تحمل با لبخند و صبر خردمندانه چون این نیز میگذرد .