-
نه! نه!:sq_6:
من گفتم که اون برنامه رو داشتم و چند وقت اجرا می کردم بعد از این چند وقت با اجرا آن برنامه حالت شفاف ویندوز از بین میره (aero)، این بخاطر همون حالت بهینه سازی ویندوزه درسته؟
حالا من می خوام بدونم چرا اوایل استفاده از اون برنامه ویندوز aero غیرفعال نمیشده ولی حالا میشه؟
خوب یه جایی ذخیره میشه که وقتی این برنامه اجرا شد aero غیرفعال بشود، منم اونجا رو می خوام که به حالت قبل برگردونم.
من توی پست پنجم هم همین رو می خواستم.
-
این روش برین
مرحله اول
شما ابتدا سرچ منوی استارت باز کنید داخلش تایپ کنید notepad بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک کنید داخل کادری که باز میشه این متن پایین باموس کامل از روش کپی بگیرین داخل همون پنجره notepad باموس paste کنید
کد:
@ECHO OFF
echo.
echo *********************************************************************
echo Restart Windows 7 AERO Program by M
echo *********************************************************************
echo.
echo.
echo Wait, we will stop the AERO now, OK?
echo.
net stop uxsms
echo.
echo.
echo Cool! Your System should have AERO running again after few seconds…
echo.
net start uxsms
echo.
echo.
PAUSE
مرحله دوم
بعدشم کلیدهای ctrl+s بزنید داخل کادری که باز میشه تنظیمات طبق شکل انجام بدین درقسمت شماره 1 اسم فایل بزارین
کد:
restart windows 7 aero.bat
به همین صورت که من قراردادم بعدشم همین فایلی که ساخته میشه روروی دسکتاپ سیو کنیدهروقت که باز بااجرای اون برنامه تم ویندوز بهم ریخت کافیه روی همین فایل کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب بعدشم که کارش تموم شد دکمه اینتر بزنید تا کادر بسته باشه بعدش حالت areo با اجرای همین برنامه به به حالت قبل برمیگرده.
-
دمت گرم
مشکلم حل شد.
ولی اگر میشد فهمید این تنظیمات کجا ذخیره میشه خیلی توپ میشد
ولی تا اینجا هم عالیه
باسپاس
-
من میدونم مشکل چیه این مشکل فعال سازی ویندوز من این مشکل رو پیدا کردم بعد یه گوگل سرچ کردم برای برنامه فعال ساز ویندوز 7 اگه فعال کنی درست میشه :n05: