راستي منشي هم ميشه روش نصب كرد؟؟؟
Printable View
راستي منشي هم ميشه روش نصب كرد؟؟؟
منم همين سوال رو دارم
برنامه اي هست معرفي كنيد
بشه روش منشي ريخت؟ :mellow:
اگر شما برنامه منشي بر مبناي Java ديديد . روي اين گوشي و همه گوشي هاي بر مبناي java ميشه نصب كرد. چون فقط از java پشتيباني ميكنه. شايد هم بعد firmware اي براش بياد كه منشي هم داشته باشه ( البته نميدونم همچين امكاني اصلا هست يا نه) . ولي به نظر من سرويس voicemail مخابرات با همه عيب ها اي كه ممكنه بهش بگيرن بهتره چون در هر حالتي عمل ميكنه ( چه گوشي خاموش چه خارج از دسترس)
سلام من 3شنبه بلاخره v3x رو خريدم !! فقط يه مشكلي هست (اگه يشه گفت مشكل !!!) وقتي چراغ صفحه كليدش روشنه يه صداي ويززززززززززززززززززززززز زززززززززز ميده !!! مال شما هم همين طوره ؟؟؟
این ایراد نیست
ن70 من هم چنین صدای داشت صفحش
مبارکه گوشی شیکیه
نقل قول:
نوشته شده توسط usjafar
سلام دوست عزيز !!
محبت كن يه شرح كامل در مورد كيفيت صدا و تصويرش بده.
مثلا كيفيت صداي w800 رو داره؟؟
در مورد بقيه امكاناتش كامل توضيح بده..... ممنون. :rolleye:
ماله منم اين صدا رو ميده . البته تازه فهميدم!
اول شرمنده بابت تخير چون مسافرت بودم دست رسي به كامپيوتر نداشتم !!!!! خوب خيالم راحت شد كه ايراد نيست !!!!
در مورد كيفيت تصوير كه حرف نداره با گوشه قبليم (6681) قابل مقايسه نيست!!!!! در مورد صداش هم مي تونم با k750i مقايسه كنم (تا چند ساعت ديگه نتيجه رو ميگم !!!) من كه تازه گرفتمش از همه نظر باهاش حال كردم اما مزخرف ترين باتري داره !!! كه واسه اونم باتري 2000 ميلي آمپري گرفتم كه ديگه نبايد مشكلي باشه !!!
فقط به چيزي !!! من نميدم چطور ميشه گذارش sms هاش رو فعال كرد ؟؟؟!!! اساتيد راهنمايي كنن !!! مرسي !!
مرسي داداش خيلي كرتم !!!! :biggrin: :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط metal_militia