شرمنده شاید من بد توضیح دادم
ببینید وقتی رو سیستم من هست اصلا سیستم بالا نمیاد یعنی حتی نمیشه رفت setup چون سیستم اصلا بالا نمیاد
اما رو سیستمهای دیگه که امتحان کردم بله داخل بایوس دیتکت میشه اما داخل ویندوز اصلا قابل شناسایی نیست
Printable View
شرمنده شاید من بد توضیح دادم
ببینید وقتی رو سیستم من هست اصلا سیستم بالا نمیاد یعنی حتی نمیشه رفت setup چون سیستم اصلا بالا نمیاد
اما رو سیستمهای دیگه که امتحان کردم بله داخل بایوس دیتکت میشه اما داخل ویندوز اصلا قابل شناسایی نیست
این مشکل که تو بایوس دیتکت بشه ولی تو نصب ویندوز و داخل ویندوز شناسایی نشه اگه پاور سالم باشه و تنظیمات بایوس مشکلی نداشته باشه من بیشتر دیدم از بافر هارده و اون مشکل داشته
فریم ویر هم فکر نکنم باشه چون اون مشکل دار بشه همچین اتفاقی معمولا نمیفته
کلا الان چیکارش کنم کلی اطلاعات دارم توش
اگه مشکل از هد باشه چطوری باید درست بشه؟
چون هارد پشت سرهم صدا میده این مربوط به هد و پارکینگ هد است که معمولا در این حالت هارد در بایوس دیتکت نمیشه از طرفی در بایوس دیتکت میشه در ویندوز دیتکت نمیشه که این بیشتر از بافرهنقل قول:
حالا شما اگه میتونید این هارد رو به یک سیستم که هارد داره بزنید و از طریق اون هارد یک عکس از disk managment بزارید اینجا
اوه حیوونی سیستم کلی زور زد اومد بالا
اینم عکس
هیچ اثری از هارد من نیستکد:http://axgig.com/images/22786903656990691741.jpg
بله نیست
چندین علت میتونه داشته باشه
یک هد هارد و پارکینگش
2- بافر
3 - پلاتر
راه حلها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم فکر میکنم مورد اولی باشه هد و پارکینگش
حالا برا رفعشون چیکار کنم
ببخشید منم اینجا مینویسم مشکلم شبیه این بود
اولش هاردم صدا می داد...بعضی موقع هم که ویندوز میاد بالا یهو از رو هار نمی خوند..یه تق تق با فاصله یکی دو ثانیه
من چند بار تکونش دادم درست شد..بعد بازم کار نکرد من هاردو باز کردم یه چیزی رو صفحه سیقلی سفید بود مثل سوزن رو گرامافون یه خورده آروم تکونش دادم که شاید گیر کرده باشه..حالا هاردم دیتکتم نمیشه..
یه هارد جدید خریدم فقط یه بار دیتکت شه من اضلاعاتشوئ بردارم برام کافیه
مرسی
(یه سوال دیکه هم دارم، یههارد قدیمی داشتم اونم همین صدا رو میداد الان hd regenretor کردمش دو تا بد سکتور پیدا کردو درستش کرد دیگه صدا نمیده الان low level format کنم با max blast دوباره bad sectora بر می گرده؟ می خوام فرمت کنم دوباره استفاده کنم یا چون الان hd regenrator کردم فرمت معمولی کنم بهتره؟)
راه حلش عوض کردن هد یا پارکینگشهنقل قول: