مرسی دوست عزیز...یه سوالم داشتم فرق 2500k با 2500 چیه؟ چون اینجا من k پیدا نکردم؟راجع به قیمت مین های گیگا ولا من خودم یه چرخی تو سایتا زدم دیدم واقعا نسبت به MSI و ASUS گرونتره.... خیلی از دوستانم تو فروم نظرشون این بوده حالا من خیلی دقیق نمیدونم و از قیمتای بازار خبر ندارم...ممنون میشم شما چند مورد معرفی کنید...احتمال داره بعدا اور کنم پس Z68 باید بگیرم.... اون مین MSI Z68A-G45 G3 چطوره...؟از ایسوس چی خوبه؟ کلا خیلی گیجم الان نمیدونم چی بگیرم چه برندی؟؟؟؟؟؟ سیستم پیشنهادی شما چیه؟ اگه میشه با یا بگید چون اینجا سخت قطعات پیدا میشن مرسی... راستی سایت معتبر واسه خرید قطعه وجود داره؟ چون من تهران نیستم همه چی سخت پیدا میشه یا اینکه گرونه.....من یه سیستم دیگه دارم روش یه پاوره SilverStone 650W هست 3 سال پیش 160 تومن خریدمش میخواستم کراس کنم که نکردم حالا رو این سیستم مونده:Foxconn A7DA-S 3.0AMD Phenom X2 550 3.1Ghz 7MB2x2GB 1333Sapphire 4770 512 GDDR5این پاور واسه این سیستم یکم زیادی نیس؟ میشه این پاورو وردارم واسه سیستم جدیدم یه چیز دیگه بذارم رو این سیستم؟ چه پاوری واسه این سیستم خوبه؟از همه دوستان ممنون که وقت میذارن:11: