از همه دوستان بابت نقطه نظراتشون نهایت تشکر رو دارم.
نقل قول:
بسيار ممنون از حامد عزيز
ليست قشنگي بود و خاطرات زيادي رو واسه مون زنده كرد و البته چيزاي زيادي هم ازش ياد گرفتيم .......در كل كار زيبايي بود كه اميدوارم بعدها هم دوام داشته باشه
البته در كنار تعريف ها انتقاداتي(بعضي ها بزرگ و بعضي ها كوچيك) هم به ليست دارم كه مينويسم و اميدوارم در آينده بهش توجه بشه
مرسی مراد جان از این که دقت کردی و خوندی و نکته نظراتت رو گفتی ازت نهایت تشکر رو دارم
من به صورت همون شماره ای که گذاشتی همراه یمشم با حرفات.
نقل قول:
١- اسمي از doom در ليست نيست كه فكر كنم يادت رفته
٢-halflife 1 هم نبود كه اونم فكر كنم فراموش شده بود(رتبه اي بهتر از خود halflife 2 در انتظارش ميبود)..........ep2 هم فقط يه expantion pack بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه یادم نرفته بودن هر دو بودن ولی خط خوردن (البته خطم این طوری نیستش اینجا جهت رفع شناسایی مینوشتم :دی )
halflife 1 جلو شماره 39 تو تصویر راستی
چون بیشتر باب طبع داخلی جم اوری کردم برا همین ep2 گزینه مناسبی برا بازی کردن هستش و expantion pack بودن حتی اون موقع برا منم ملاک نبود فقط سریع خریدم و بازیش کردم و لذت بردم :دی
نقل قول:
٤-وجود چند شماره از خيلي از بازيها ليستو خالي از عناوين ديگه نشون ميده يعني به جاي اينكه مثلا ٣شماره از halo يا ٦ شماره از رزيدنت ايول يا ٤شماره از متال گير و ٣ شماره از god of war يا ٣شماره از سايلنت هيل يا ٣شماره از c&c يا ٣شماره از assassin creed و ....داشته باشيم ميتونستيم بهترين اينها رو بگذاريم و به جاش ip هاي بيشتري(مثل اونايي كه در بالا گفتيم) رو در ليست بگنجونيم.
قبول دارم
احساس کردم تجربه هر یک عناوینی چند گانه یک تجربه جدیدی رو اضافه میکنه چون تک تکشون جایگاه جداگونه ای داشتند اما خب نظرت فوق العاده محترم و برام با ارزش هستش
نقل قول:
٥-شماره گذاري ليست ميتونست بهتر باشه مثلا حضور سايلنت هيلي كه درسته عاليه ولي اصلا بازيهاي بزرگي نيستن و يا رتبه بعضي بازيها در رتبه هاي بالا و پايين جاي تاملي بيتشري داشت.
البته در كل اكثر اين نقد(مخصوصا شماره ٣ و ٥) برگرفته از سلايق شخصي هست و وقتي همچين تاپيكي بر اساس نظر يك فرد تشكيل شده باشه سلايق و علايق نقش بيشتري رو ايفا مي كنن و مشكل نيستن و نميشه خيلي ايراد گرفت.......
در این باره حرف و سخن زیاده ، توضیح هم زیاده چون بالا هم توضیح دادم نسبت به این مورد ، کوتاه می کنم..: من نهایت سعی خودم رو کردم تا نظر شخصیم دخیل نباشه و عمومی تر باشه
نقل قول:
موفق باشي دوست عزيزم
همینطور هم تو نیمه جان عزیز :40:
نقل قول:
نقل قول:
جای رد آلرت ۲ و دوم ۱ و ۲ و ۳ و رزیدنت اویل ریمیک و کرش باندیکوت ۳ و ۲ و تیم ریسینگ خیلی خالیه .
میلاد جان خدایی دیگه جا برا استراتژیک ها نبود همون C&C هایی که گذاشتم زیادن بسشونه :دی
ریمیک ، ریمستر ، باز سازی شده دوباره شده کلا منتفی کرده بودم
اون باقی هم یمزاشتم که دیگه 200 تا نمیشد میزد تا فرق اسمون جلو میرفت :دی
جداگونه ازت تشکر میکنم میلاد جان
نقل قول:
vampyre
خیلی از خاطرات رو زنده کردی و خیلی ممنون.ولی همونطور که دوستان گفتند بعضی از عناوینه بزرگ توی لیست دیده نمیشه و چند عنوان هم به نظر من ارزش اومدن توی 200 تای برتر رو نداشتن.
بیشتر عنوان ها رو دوستان گفتند ولی منم چند تا اضافه کنم:
1-Grim Fandango
2- XIII
3- Binding of Isaac
4- Super Meat Boy
5- Braid
6- Tony Hawk
7- Still Life
و ...
به هرحال این نظر شخصی من بود.
و خیلی ممنون از زحتی که کشیدی برای جمع آوری این لیست.
فقط یه سوال گزینه ی 201مت که دلیتش کردی چی بود؟
منم ممنون از شما که توجه کردی و نقطه نظراتتو گفتی
این لیست هم عناوین والایی هستن ولی خب سعی کردم 200 تا بشن MP3 کردمشون :دی
سوال واقعا خوبی بود..:دی حساس و قابل توجه...10 تا یاخر رو واقعا با عرق حذفشون کردم اخرین عنوانی که حذف کردم halflife 1 بود.
نقل قول:
black.assassin
عالی بود. این بازی های mega drive بهترین بازی های عمرم بودن.
فقط یه نکته:
gow روی PC هم منتشر شد. شما انحصاری 360 نوشتید
از بین بازی های انحصاری فقط حسرت بازیهای PS3 رو خوردم. شاید بازیهای 360 هم عناوین خوبی بودند مثل red dead , gow اما انحصاری های PS3 واقعا تکن از نظر من.
حتما تصحیح میکنم مرسی :12:
نقل قول:
alone_boy تشکر از حامد عزیز بابت لیست کاملی که تهیه کردن
قابل شما رو نداشت
اگر عمری باشه کارهای بعدی و ایده های جدید همیشه در جریان خواهد بود تا استفاده کنیم