-
یه سوال مهم:
اینجوری که شما قیمت دادین اون مدل hp چیزی حدود 150 تومن از acer گرون تره.
در حالیکه میگین هیچ تفاوتی ندارن پس بهتر نیست همون acer رو بگیرم؟
میشه گفت هزینش زیاد واسم مهم نیست ولی این 2تا که ظاهرا با هم فرقی ندارن و اگه همون acer رو بگیرم عاقلانه تره
درسته؟
-
بله v3 کمی مناسبتره اما 6c45 گرافیکش کمی قویتره.
خواهشا تاپیک تکراری دیگه درست نکنید. ساعت 2 این تاپیکتون رو فعال کردم همزمان 3 تای دیگه هم بود. ساعت 4 بازم همین تاپیک رو درست کردین. والله سرعت اینترنت ماهم مثل شماست ما هم هزینه ترافیک میدیم.
ممنون. رعایت کنید خواهشا
-
ممنون
من ساعت 4 تاپیک تکراری ایجاد کردم آیا؟!!!!!
مظمئنی؟
خوب اون اچ پی که گرافیکش قوی تره خیلی مهمه؟
یعنی اون یکی ممکنه واسم مشکل ساز بشه؟
اصلا ارزشش رو داره به این خاطر 150 تومن بیشتر بدم؟
-
راستی یه سوال دیگه :دی
این مدل های پیشنهادی گرافیک جانبی هم میخورن؟
البته همون 2گیگم از سرم زیاده
-
فقط رم و هارد قابل ارتقا هست
-
سلام دوباره به همه به خصوص Highbury :دی
من تصمیممو گرفتم اچ پی رو بگیرم اما امروز که قرار بود بگیرم یه اتفاق افتاد.
بابام ظهر اومد خونه و گفت یکی از دوستاش اومده در نمایشگاه و اتفاقا ایشون از از مرز یه سری جنس مثل لپ تاپ میارن.
بابامم گفته من میخوام لپ تاپ بگیرم یارو گفته من فقط تو کار acer هستم.اما گفته قیمتش از بازار خیلی کمتره.
حالا امروز بعد از ظهر قراره لیست قیمتاشو واسه بابام بیاره.
سوال من اینه که:
تا چه قیمتی بده مناسبه؟
ریسک نیست اینجوری بخرم؟
خواهشا اگه ممکنه هم قیمت i5 بدین هم i7
ممنووووووووون
-
کسی نیست جواب بده؟
همش باید با اسپم تاپیکو بیارم بالا!
طرف فردا قیمتا رو میاره در خونمون.
در ضمن مغازه هم نداااااره.
یکی نی کمکم کنه
-
سلام دوست عزیز
شما ببینید این طرفی که واستون میاره چقدر مورد اعتماده با این که گفتید مغازه هم نداره معلومه که گارانتی نداره و اگه مشکلی پیش بیاد خدای ناکرده باید ... .
به نظر من خرید لپ تاپ از جاهای معتبر با گارانتی های معتبر با قیمت کمی بالاتر بهتر از اینه که بری از یه نفر لپ تاپی بگیری که پایین تر از قیمته بازاره .
حالا شما ببینید مثلا تو یه لپ تاپ چقدر ارزون در میاد . اگه 100-200 ت بود برید با گارانتی بگیرید که خیال خودتونم راحت تر باشه.
و همچنین ازش سوال کنید ببینید اگه مشکلی پیش بیاد می تونه ببره گارانتی بین الملل یا نه !!
-
خیلی ممنون که بالاخره یکی جواب داد
راستش طرف دوست بابامه.فردا که قیمتا رو آورد ازش راجع به گارانتی هم میپرسم.
فردا ساعتای 7-8 شب میام دوباره تو تاپیک قیمتا رو میذارم شما هم نظرتونو بگین ببینم چه کنم
-
من هفته پیش برای یکی از دوستانم v3 core i5 رو با دوسال گارنتی سازگار ارقام بعلاوه یه کیف ویه موس و یه انتی ویروس گرفتم 1360!
البته قیمت کف بازار الان 1385 هستش!