سلام
ASUS A53sv i5 من چند وقت پیش 1430 خریدم الان قیمتشو ندارم یه قیمت بگیر اگه زیاد گرون نشده بود از دستش نده من دو تا خریدم راضیم ازش
Dell inspiron 5110 i7 ایم مدلم فکر کنم دیگه تا 1300 تا 1400 رسیده باشه .... از اینم راضیم
Printable View
سلام
ASUS A53sv i5 من چند وقت پیش 1430 خریدم الان قیمتشو ندارم یه قیمت بگیر اگه زیاد گرون نشده بود از دستش نده من دو تا خریدم راضیم ازش
Dell inspiron 5110 i7 ایم مدلم فکر کنم دیگه تا 1300 تا 1400 رسیده باشه .... از اینم راضیم
Dell Inspiron N5110نقل قول:
برای کاربرد شما بهترین گزینه هست . قیمت با گارانتی مادیران 1100 تومن .
مشخصات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.نقل قول:
ولی من همین فروم پست هایی دیدم که خیلی از برند dell راضی نبودن. میتونید چند مدل بهتر دیگه معرفی کنین؟
با تشکر
نقل قول:
dell 5110 inspiron i7 behtarin gozine baraye shomast doste aziz.
نمیدونم پستها رو میخونید یا نه ... ایشون گفتن 1100 تا 1200نقل قول:
5110 ci7 الان بالای 1700 هستش.
درثانی 5110 قدیمی شده و در این رده گرافیک ضعیفی داره. از طرفی جانشین 5110 یعنی 5520 به بازار اومده یعنی 5110 هفته های آخرشه. عدم استفاده از پردازنده های ایوی بریج در این رنج قیمت یکی دیگر از معایبش هست. و ....
این تاپیک را ببینیدنقل قول:
سلام.
لطفا مدلی با کیفیت در رنج قیمت 1.000 تا 1.200 معرفی کنید:
روزی 5-6 ساعت کار
استفاده از نرم افزارهای نیمه سنگین (یعنی کار گرافیکی خیلی بالا مورد انتظار نیست).
استفاده از اینترنت و wi-fi
قابلیت استفاده کردن دو سه برنامه همزمان
فن اش زود نویز نندازه.
حتی المقدور گارانتی مناسب.
با تشکر!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این رنج با چیز مناسب با پردازنده ci3 میتونید تهیه کنید.
ایسر e1 با این کانفیگ حدود 1150 هست
cpu:ci3 2370- ram4-hard 500-vga 620
با اندکی افزایش بودجه بهتره acer v3 با پردازنده ci5 2450 را تهیه کنید که حدود 1350 هست
ممنون از پاسختون.نقل قول:
در پستهای بالاتر دوستان برند Dell رو معرفی کرده بودن.لطف میکنید:
اولا در مورد اینکه پردازنده ایوی بریج چی هست، بیشتر توضیح بدید و یا اگر احیانا لینکی که بتونه راهنمایی کنه قرار بدبد؟
همچنین اگر مدل های بهتری تا رنج قیمت 1500 سراغ دارید لطفا معرفی کنید.
با تشکر
مدل اینسپایرون دل له هیچ عنوان توصیه نمیشه.من تا حالا 2 نفرو دیدم که یه قطعه از اینسپایرونشون سوخته بود.از هرکسی هم پرسیدم میگن این مدل 80% خراب میشه.حتی با پسرخالم رفتیم بخریم فروشنده اصلا توصیه نکرد و گفت بیشتر کسایی که خریدن دوباره واسه تعمیر آوردن همینجا.نقل قول:
بهترین انتخاب همون acer v3 هست که خودمم میخوام شنبه بخرمش :دی
بازم همون تاپیک را مشابه کنید تا 1500 هم لبتابهایی هستنقل قول:
hp 4540 و ایسر v3 قیمتشون 1500 هستش. با ظاهر هرکدام که بیشتر حال کردی همون رو بگیر. فنی تفاوتی ندارند
ایوی بریج نسل جدید پردازنده های اینتل هست البته فعلا از لحاظ عملکردی تفاوتی با تاپ های نسل قبلی نداره.
البته اگه بخوای خیلی دقیق بشی hp4540 با acer v3 یه سری تفاوت داره
کلا 4540 یکم سر تره مثلا:
بدنه فلزی
تشخیص اثر انگشت
بلوری
گرافیک بهتر (البته نه خیلی)
البته یه چیز مهم هم بگم اینکه سی پی یو v3 hاز 4540 یکم بهتره.چون با توربو باست سرعتش تا بالای 3 هم میرسه اما 4540 به 2.9 میرسه
و اینم بگم که 4540 گیکم گرون تره
بطور کلی بین دو مدل معرفی شده فکر میکنید کدام برتر است؟نقل قول:
در مورد یکی دیگر از برندها، Sony، شنیدم که فنش پس از مدتی نویز میندازه و نیاز به تعمیر پیدا میکنه. این مسئله چقدر صحیح است و آیا در برندهای دیگه هم دیده شده؟
با سپاس