-
سلام
moslem.b عزيز مشكل شما 4 علت بيشتر نميتونه داشته باشه: (البته به احتمال 99 درصد اون يه درصدش هم براي مشكلات عجيب و غريبيه كه توي دنياي كامپيوتر پيش مياد و هيچ جواب قانع كننده اي نداره!) :roll:
1- تنظيمات سرور Gmail
2- تنظيمات نرم افزار Outlook
3- تنظيمات ضد ويروس يا ديوار آتش
4- بهم ريختگي ويندوز
پس بهتره هر كدوم از علتهاي بالا رو به ترتيب يكي يكي تست كني و مطمئن بشي كه درسته (دقت كن كه كوچكترين اشتباهي توي تنظيم هر كدوم از سه مرحله اول ميتونه باعث ظاهر شدن اون پيغام بشه). اينو گفتم چون خودمم فقط بخاطر تنظيم نادرست يه دكمه راديويي توي تنظيمات Outlook كلي مشكل برام پيش اومد.
باور كن يه راه حل قطعي پيشنهاد كردن اونم با وجود اينكه من نميدونم كه كدوم يكي از مراحل رو انجام دادي خيلي سخته. قبلا هم گفتم كه تنظيمات POP جي ميل با بقيه خدمات دهنده هاي ايميل فرق ميكنه مثل شماره پورت ها. :roll:
دليل چهارم هم كه ميدوني راه حلش چيه! :(
بازم اگه مشكلي بود من در خدمتم. :wink:
-
wonderboy جان من مشكله چهارم رو فكر نكنم داشته با شم چون پنج روزه كه ويندوز عوض كردم
ولي در مورد
1- تنظيمات سرور Gmail
2- تنظيمات نرم افزار Outlook
3- تنظيمات ضد ويروس يا ديوار آتش
اگه به طور كامل آموزش بدي كه خيلي عالي ميشه
خيلي ممنون
-
سلام
moslem.b جان اگه موافق باشي گام به گام با هم جلو بريم. :wink:
مرحله اول: تنظيمات سرور Gmail براي ارسال و دريافت ايميل از طريق Outlook
فايل PDF اي كه آدرسش رو توي قسمت پايين ميدم بگير و تنظيمات سرور Gmail خودتو دقيقا مثل راهنما انجام بده وقتي دقيقا تنظيمات رو انجام دادي دوباره پيغام بذار تا هم از چند و چون كار با خبر بشم و هم بريم قسمت بعدي. :wink:
اينم لينك فايل PDF:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من منتظرم.
-
اين كارو انجام دادم :roll:
wonderboy جان
-
سلام
خب، حالا بريم سراغ مرحله دوم. :wink:
مرحله دوم: تنظيم نرم افزار Outlook براي دريافت و ارسال از طريق POP.
فايل PDF اي كه لينكش رو ميذارم رو دانلود كن، بعد نرم افزار Outlook خودت رو دقيقا مثل راهنما تنظيم كن. دقت كن كه تنظيم اين مرحله مهمتر از مرحله قبليه چون تنظيمات بيشتري داره.
لينك فايل PDF:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
دوست عزيز با out look ويندوز هم ميشه يا نه؟ چون شما نوشته ايد با ورژن2003
-
سلام
دوست عزيز hamed_rafat با Outlook ويندوز هم ميشه. عنوان تنظيمات همونه فقط جاي بعضي از تنظيمات عوض ميشه (يعني جاشون دقيقا همون پنجره يا منوي گفته شده توي راهنما نيست). :wink:
-
اين كار رو هم انجام دادم
ولي همون پيغام قبلي مياد
-
سلام
moslem.b جان نااميد نشو! :wink:
حالا كه دو مرحله قبلي رو دقيقا انجام دادي بريم سراغ مرحله بعدي.
توي اين مرحله تو بايد يه تستي رو انجام بدي كه اين تست ما رو براي پيدا كردن زودتر جواب كمك مي كنه.
برنامه Outlook 2003 رو اجرا كن از منوي Tools گزينه E-mail Accounts رو كليك كن از پنجره باز شده گزينه View or change existing e-mail accounts رو انتخاب كن و دكمه Next رو كليك كن حالا حساب خودت رو انتخاب كن و دكمه Change رو كليك كن بعد از باز شدن پنجره مشخصات حساب خودت اگه به اينترنت وصل نيستي وصل شو و بعد روي دكمه Test Account Settings كليك كن تا Outlook 2003 حسابت رو تست كنه.
وقتي پنجره Test Account Settings باز ميشه تو ميتوني 5 تا گزينه رو ببيني كه Outlook 2003 مشغول تست كردن اونهاست.
حالا كاري كه تو بايد بكني اينه كه برام بنويسي كه كدوم يكي از اين تست ها Failed ميشه يعني در واقع علامت ضربدر قرمز رنگ كنارش ميخوره.
منتظرم.
-
سلام دوست عزيز
منOutlook 2003
ندارم ولي يه چيزي اتفاق افتاده
الان ميتونم بدون انجام دادن كار بالا ايميل بفرستم
ولي نمي تونم ايميل در يافت كنم
از شما هم تشكر مي كنم كه به من كمك مي كنيد