پس آرنا طبق معمول خزبل نوشته؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
for Korean market.
پس آرنا طبق معمول خزبل نوشته؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
for Korean market.
درست نوشته که
توی Korean Market اسمش LG-F180 ه
همونطور که همیشه گفتمنقل قول:
ال جی توی تکنولوژی همیشه اولین بوده. یا همیشه خیلی بی پروا تکنولوژی رو روی گوشی هاش میاره
اولین 3D عرضه شده، اولین دو هسته ای، اولین چهار هسته ای همزمان با اچ تی سی، کلا توی خیلی جهات اولین بوده.
ساپورت ضعیفش یک مسئله دیگست. همیشه طراحیش خیلی زیبا و گوشی هاش خیلی قدرتمند بودند
صفحش با 4X فرق داره،اول این که روشنایی نووا رو داره
خیلی کم مصرف تره و یکم پیکسل هاش بیشتره:دی
اما بگذریم .شاید کلک تبلیغاتی باشه، اما ال جی بر خلاف شرکت هایی مثل سامسونگ چیزی رو گنده نمیکنه. همون چیزی که میگه رو میده بیرون
من تو فکر تیونینگشم:دینقل قول:
ویرایش
مثل اینکه برند های دیگه حرفی برای گفتن ندارن: دی
نت2 هم که تو زرد از اب در اومد!
مگه اینکه این الجی یه کاری کنه!
یعنی فک کنین 1% دولوپر های XDA خار مادر چنین غولی رو هوا نکنن. :دی
4X تقریبا همزمان با S3 و OneX اومد و اونقدرا هم برتری چشمگیری نداشت و LG هم برند تو چشمی نیست ، به خاطر همین دولوپر ها زیاد سراغش نرفتن. 2X هم همین مساله رو با سنسیشن و اس2 داشت.
ولی فکر کنین گوشی ــی که راحت 2 برابر از قوی ترین رقباش سخت افزار قوی تری داره رو دولوپر های مطرح XDA ول میکنن؟! من فکر میکنم این گوشی دولوپینگش در حد نکسس ها بشه!
نمیدونم در موردش چی بگم
عاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااالیه عاااااااااااااااااااااااا اااااااااالیه عاااااااااااااااااااااااا االیه:40:
میخوامش کی میاد ایران:37:
حیف که الجی از Full HD IPS هاش استفاده نکرد :-l
ولی In Cell Touch ــش که توی iPhone 5 هم هست چیز خدایی ــه !
6 لایه LCD توی بقیه گوشی ها رو توی یک لایه جا دادن :-S
خیر. FHD IPS هیچ دلیلی نداشت . به اندازه کافی تراکم پیکسلی داره و هیچ بازی و نرم افزاری هم براش نیست!نقل قول:
خیلی عالیه همه چی تمومه از هیچ نظر نمیشه بهش ایراد گرفت خیلی ام طراحیش قشنگه فقط یه مشکلی که داره اینه LG خیلی خوب نمیتونه با OS که روش میریزه مچش کنه نمونش همین 4X حجم باتریش از One X خیلی بیشتر بود با همون نمایشگر(تقریبا) و همون سخت افزار ولی دیدم عمر باتریش چجوری بود...
تو ریویوها هم همه به این اشاره کرده بودن که انگار کار گوشی ناتمومه هنوز مثل نسخه های پروتوتایپ...
یه خبر بود که قراره از هرشرکت یه گوشی به عنوان نکسوس انتخاب شه این خبر چقد صحت داره؟ مثل اینکه Xperia S اولیشه آره؟
اگه اینم به عنوان نکسوس انتخاب شه عالی میشه.... وگرنه ساپورت ال جی یه چیز تو مایه های سایپاس:31:
فکر کنم راحت بشه با شبیه ساز ، ویندوز xp رو روی این اجرا کرد!:دی
خداوکیلی عجب چیزی زده...کم کم داره از الجی خوشم میاد:27: