-
سلام اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
پروژم مونده اصلا وقتندارم لپ تاپم هم هی بازی درمیاره
من سعی میکنم باجزییات کامل بگم ممنون میشم اگه راهنماییم کنین حداقل بدونم چشه!!!!
چنوقت پیش بعد اینکه آپگرید موزیلا رو نصب کردم وقتی سیستمو هایبرنیت کردم دیگه روشن نشد البته آنتی ویروسمم قرمز بود
دکمه پاور رو که میزدم صدای فن میومد چراغ کی بورد هم روشن میشد اما صفحه هیچ تغییری نمیکرد و حتی آبی هم نشد چندین بار برق رو قطع و وصل کردم و چندثانیه وقتی باتری نداشت پاور رو نگه داشتم بعدش باتری رو گذاشتم و روشن شد و همه اطلاعاتمم حفظ کرده بود
سرچ کردم کامنت شمارو پیدا کردم این کاری رو که گفتین انجام دادم دیدم تو اون صفحهای که عکسشو گذاشتین همه چی سفیده همین کارایی که گفتینو انجام دادم آنتی ویروسم آپدیت کردم 4تا ویروس پیدا کرد که سمج بودن اما بعد چندبار پاک شدن
بعد این ری استارت و هایبرنیت و... همش درست انجام شد
اما بازم چندباری اینجوری شد اما دیگه زیادشدهو بعضی وقتا بعد خاموش کردنم همینجوریه
توضیح اضافی اینکه قبلا چندباری مثلا شاید کلا 4بار موقع روشن شدن ntfs check میکرد
ویندوزشم 7home basic هست که رو خودش بوده
در ضمن وقتی روشنه مشکلی نداره
ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه
-
سلام
من هم همین مشکل را روی ویندوز 7 داشتم. بعد متوجه شدم اشکال دقیقاً از کرک بوده. کرک قبلی ویندوز را مجدداً اجرا کنید. باید یک گزینه unistall داشته باشه. با حذف کرک، ویندوز راحت بعد sleep بالا میاد. حالا دنبال کرک جدید بگردید.
-
سلام
من هم همین مشکل را روی ویندوز 7 داشتم. بعد متوجه شدم اشکال دقیقاً از کرک بوده. کرک قبلی ویندوز را مجدداً اجرا کنید. باید یک گزینه unistall داشته باشه. با حذف کرک، ویندوز راحت بعد sleep بالا میاد. حالا دنبال کرک جدید بگردید.:n39: