نقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
كرك يا پچش رو نصب كن درست مي شه تو قسمت درخواست كرك بگيرد پيدا مي كني ;)
Printable View
نقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
كرك يا پچش رو نصب كن درست مي شه تو قسمت درخواست كرك بگيرد پيدا مي كني ;)
ممنون امیر جاننقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
چشم
سلام گشتم ولی خیلی عجیبه که نمی دونم ورژن وینرارم چیست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال WinRAR 3.60 رو دانلود کردم و کرکش رو توی این تاپیک خواستم کسی می دونه؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی زحمت کپی پیست کنید وضع کامپیوترم خرابه
ممنون
اگه ممکنه یه منبع فارسی برای آموزش 12 Office معرفی کنید مخصوصا access 2007 که دیگه دارم دیوونه میشم.
هیچ کدوم از برنامه هایی که با access نوشته بودم الان کار نمی کنه.
با سلام
لطفا برنامه بابیلون 6 به همراه کرک رو توی سات بزارین اگه ممکنه
من یه نمونه ازش دارم ولی فشرده شده و رمز گذاشته شده روی فایل فشرده ،من هم رمز فشرده شده اش رو ندارم
کسی می دونه چطور میشه رمز فشرده شده اش رو پیدا کرد
سلام . ببخشید چرا فایل های WinRAR من اگه در زیر شاخه های (پوشه های) به زبان فارسی باشه باز نمیشن. ؟ این مشکل رو با فایل های آکروبات هم دارم البته. !
اين مشكل به خاطر فارسي سازيه رو ويندوز شما نصب شده.
اگه از ويندوز XP و برنامه ي فارسي ساز استفاده ميمني بايد فارسي سازتو پاك كني و از فارسي نويس خود ويندوز استفاده كني.
Control Panel>Language>...
سلام
ادامه آموزش چي شد خيلي وقته كه گذشته اگه آموزش هاي بعدي را بذارين خيلي خوب مي شه دوستان مي خواستم بدونم اگه تعداد زيادي از picasaاستفاده مي كنن آموزشش را بذارم
با تشكر
سلام آقای ناشناس
اگه می شه لطفا یک آموزش برای برنامه های web position و ++dc هم بذارین .ممنون می شم .
:sad:
سلام
خسته نباشید
ببخشید شما که آموزش نرم آفزار winrar رو گذاشتید آدرس theme ها رو هم می گذاشتید تا تکمیل بشه.
هالا هر کی که از winrar خوشش اومده به سایت زیر (شرکت سازنده winrar ) بره که هم theme های قشنگی داره
و هم می توانید زبان فارسی آن را دانلود کنید.
url]http://www.rarlab.com/themes.htm[/url] _1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _2
لینک 1 برای theme است که بعد از دانلود برنامه را اجرا کرده و از شما پرسیده میشود که می خواهید theme را نصب کنید
و yes را برای قبول کردن بزنید بعد winrar را اجرا کرده و به آدرس زیر بروید
theme<option>
بعد روی theme مورد نظر کلیک کنید.
لینک 2 هم برای کسانی است که از برنامه فارسی خوششان می آید
این لینک winrar FARSI است.
اگر هم خواستید بگید یه ترفندی بگم که نرم افزار 100 درصد فشرده بکنه.
امیدوارم خوشتان بیاید.
موفق باشید.
:cool: