ما اون موقع ها که کلاس می رفتیم تعداد موسسات زبان اینقدر زیاد نشده بود ولی خوب تجربیاتمو می گم شابد به دردست خورد
1- اول ببین سطح زبانت چقدر خوبه اگر مبتدی هستی که با یک سال هی کاری نمی شه کرد که فول شی ولی تو یه سال آدم کلی پیشرفت می کنه اگر منظم بره کلاس زبان. ولی مثلا اگر پیشرفته ای و فقط تو مکالمه می لنگی خوب یه ساله می تونی بری کلاس مکالمه کلی پیشرفت کنی.
2- من موسساتی رو پیشنهاد می دمبری تو کلاساشون شرکت کنی که معلوم باشه چند ترم داره و دقیقا بعد هر چند تزم چقدر پیشرفت داری. مثلا زمان ما یه موسسه سیمین نامی بود که هر چی می خوندی تموم نمی شد. هی یه دوره دیگم کلاس داشت معلوم نبود هر دوره چقدر چیز یاد می دند
3- باید هدف از زبان آموزی هم برات مشخص باشه تا بهتر جواب بده برات مثلا اگر هدفت دادن امتحان تافل برای یک سال دیگست نوع درس خوندنش با هدفت مثلا معلم زبان تو فلان موسسه شدن و کنکور زبان خوب دادن فرق می کنه
ولی به طور کلی با توجه به کیفیت آموزش من کلاس های کانون زبانو پیشنهاد می دم. باید بری ببینی طرف خونه شما شعبه اش کجاست ولی شعبه اصلیش که خیابون وصال فکر کنم چون من شعبه دیگه ای می رفتم مطئین نیستم دقیقا شعبه اصلیش کجاست.ولی تو اینترنت سزچ کنی می آد در ضمن وابسته به کانون پرورش فکری است.کتاباشم جدیده و مخصوص خود موسسه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم با مقابسه ای که کردم دوران خودمون این موسسه دایره لغاتتو زیاد می کنه از نظر گرامرم که خیلی خوبه لیسنسنگ های سر کلاسش با لهجه های مختلفهجدیدا هم مثل اینکه فبلم و ابنام اضافه کرده. چندین سطح داره و هر سطحش تعداد ترمهاش معلومه 3 روز در هفته ساعات متفاوت داره و مثل اینکه کلاس فشرده هم داره که ترم ها رو زود تر تموم کنی
البته موسسات دیگری هم هست که خوبه و یچه ها ازشون راضیند مثل کیش و سفیر و اینا ولی من زیاد اطلاعات ندارم
دوتا نکته
1- همون طور که دوستان گفتند با کلاس رفتن تنها کار درست نمیشه خودت حتما باید وقت بزاری
2-کانون زبان متقاضی زیاد داره باید برای ثبت نامش نوبت بگیری ممکنه بگند نوبتتون مثلا یه ترم دیگه می شه زمان ما که این طوری بود. از یه نظری خوبه چون کلاساش خیلی خیلی شلوغ نمی شه