ریستور کن به 2 روز قبل ببین درست میشه
Printable View
ریستور کن به 2 روز قبل ببین درست میشه
نه عزیز به نظر من نه به درایور مربوطه نه به ریستور کردن . مشکل فکر کنم سخت افزاری باشه .
شما اینکار رو بکنید .
روی آیکن یک بازی نسبتاً سبک نه BF3، راست کلیک کنید .
توی منوی راست کلیک میبنید که بخشی مربوط به انتخاب چیپ گرافیکه . یک گزینه اینتل هست و گزینه ی بعدی گرافیک مستقله که شامل انویدیا و یا رادئون میشه.
شما یکبار اینتل رو انتخاب کنید و وسط بازی ببینید اون خط بازم میاد یا نه .
بار دوم گزینه ی گرافیک مستقل رو انتخاب کنید و این بار نگاه کنید ببینید وسط بازی اون خط میاد یا نه .
اینجوری حداقل مشه معلوم کرد کدوم گرافیک مشکل پیدا کرده .
البته اگه در هر دو حالت اون خط مشاهده شد معلوم میشه اصلاً مشکل به چیپهای گرافیکی مربوط نیست و از جای دیگریه .
سلام،بتزم ممنون که منو راخنمایی میکنید
من صبح ویندوزم رو عوض کردم ولی تغییری نکرد
الانم همونطور که گفتید یه بازیو با ۲تا گرافیکم تست کردم ولی بازم خطه هستش
به نظر شما مشکل از lcd هست یا یه چیزه دیگست؟
بنظرتون چقدر هزینه داره؟
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
آقا لب تاب من هم وقتی صفحش خاموش میشه (نه خود لب تاب) و فقط توی ویندوز یه خطهای افقی میاره که سیاه هستن و خیلی نازک و بعد میرن به نظرتون مشکل از چیه تو بقیه حالت ها صفحه سالم و بدون مشکل هست
ممنون
دوست عزیز
اگر مانیتور دیگه ای یا تلوزیون LCD دازی لبتاب رو بهش متصل کن.اگر خط وجود داره از گرافیک شماست.اگر نیست از LCD می تونه باشه
نه تو lcd خطوط نیستن
ولی تو خود لب تاب هم کلا خیلی کم ظاهر میشه
به نظرتون گارانتی قبول میکنه
هزینش چقدر میشه؟
ممنون
مشکل شما از لامپ پشت LCDهست باید لامپ CCFL تعویض بشه
و باید بگم که هزینش 15 تومنی میشه ولی جای خوشی اینجاست که شامل گارانبتی میشه ببرش نمایندگی
نه از اون نمیتونه باشه . اگه میخواست منبع نور پشتی مشکل پیدا کنه بخشی یا کل LCD کم نورتر و یا کلاً تاریک میشد . اینجور مشکلات یا از خود چیپ گرافیک و یا از LCD هست .نقل قول:
ضمناً چند ساله که دیگه از CCFL در پس زمینه ی LCD استفاده نمیشه و از LED ((تصویر زیر)) برای تولید نور پشت LCD استفاده میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
90٪ از گرافیکه !
حالا چیکار کنم بیشترین احتمال چی میتونه باشه؟