نقل قول:
بنظر من 3 نوع نگاه ميشه به مساله پايگاه داشت. اول اينكه هر گاه برنامه اي بعد از بسته شدن هنوز داده اي را ذخيره كند اون برنامه پايگاه داره. دوم اينكه هرگاه برنامه اي بطور رسمي و مشخص از يك پايگاه داده استفاده كند پايگاه دارد. و سوم هم اينكه هر برنامه اي ممكن است بدون در نظر گيري دو شرط قبل پايگاهي براي خود داشته باشد.
خوب این نظریه که تازه تو پست قبلی بهش رسیدید ولی تو پستهای قبل تر تون شما فقط میگفتید SQL SQL SQL !
نقل قول:
از نگاه اول كه هر برنامه آپشن داري پايگاه داره.
هر برنامه آپشن داری پایگاه نداره!
شما مفهوم پایگاه داده رو درست متوجه نشدید. پایگاه داده در کوتاهترین توضیح به محلی گفته میشه که شما میتونید اطلاعاتتونو ذخیره, پردازش, جستجو کنید.
هیچ انسانی که دارای سلامتی ذهنی هست نمیاد مثلا از SQL server فقط برای ذخیره تنظیمات برنامش استفاده کنه! یک برنامه میتونه براحتی از یک فایل ini برای ذخیره تنظیمات برنامش استفاده کنه و مثلا شما هیچوقت ساختار ini رو نمیتونید با یک پایگاه داده مقایسه کنید.
پس چیزی که شما به عنوان پایگاه داده ازش نام میبرید زیاد با مفهوم اصلی کلمه جور درنمیاد.
نقل قول:
هيچ برنامه اي پايگاه نداره ( چند تا برنامه نام ببريد كه اعلام كرده ما از فلان پايگاه استفاده كرديم )
کافی یک جستوجو فقط در برنامه های ایرانی بکنید تا به جواب این سوالتون برسید.
نقل قول:
مثل شما متخصص نيستم ولي نميتونم بگم كه مثلا NERO براي يه كار ساده مثل رايت دي وي دي آيا از پايگاه استفاده ميكنه يا نه.
اولا که رایت DVD کار ساده ایی نیست!
دوما من به شما تضمین میدم که Nero برای عمل رایت از پایگاه داده! استفاده نمیکنه از هرکسی که دوست داشتید میتونید بپرسید.
نقل قول:
اينكه ميفرمائيد پلير بنويس بايد عرض كنم برنامه هائي امثال پليرها از منابع ويندوزي استفاده ميكنن. شما نميتوني مستقل از سيستم عاملت پلير بنويسي.
پلیر های مالتی پلتفرم زیاد وجود دارند که مستقل از سیستم عامل هستند کافی یک جستجو در گوگل بکنید.
نقل قول:
پس لاقال براي من نامعلومه كه آيا پليرها از پايگاه استفاده ميكننن يا نه.
پلیر ها هم برای پخش صوت و تصویر از هیچ پایگاه داده ایی استفاده نمیکنند اینم از هرکس که دوست داشتید میتونید بپرسید.
نقل قول:
ضمن اينكه من نه با SQL نه با سي شارپ نميتونم هيچ پليري بنويسم!!!
این نشون میده که شما هنوز تجربه زیادی در برنامه نویسی ندارید.
من برنامه نویس #C نیستم ولی میدونم که نوشتن یک پلیر در #C با اون همه کلاسو تشکیلات آماده کار ساده ایی هست.
پس بهتره در رابطه با چیزی که زیاد تجربه ایی در آن ندارید نظر هایی مثل پست های قبلی ندهید.
نقل قول:
مطلب آخر هم اينكه يه نقش مهم ديگه زبون برنامه نويسي بحث مديريت حافظه است كه بي انصافيه اسمي ازش نبريم. بنظر من خيلي مهمه كه برنامه نوشته بشه كه با بيشترين سرعت و كارايي بتونه پايگاه خودشو اطلاعات حافظه رو بخونه و كد هاش رو اجرا كنه
مدیریت حافظه در زبانی مثل #C و یا SQL معنای خاصی نداره. اگر به دنبال مدیریت حافظه هستید پیشنهاد میکنم از ++C استفاده کنید تا کاملا مفهوم مدیریت حافظه رو متوجه شوید.