پس همون Neo یا Arc خوبه
Ace 2 که عالیه:)
Printable View
پس همون Neo یا Arc خوبه
Ace 2 که عالیه:)
ace 2 خیلی عالیه
آپدیت به آندروید 4
دوهسته ای
دوربین5(دوربینش عالی نیست.ولی اونقد هم پایین نیست که بگی تاره و اینا)
صفحش 3.8 برای رفتن تو اینترنت و اینا مناسبه
باتریش هم خوبه
قیمتش حدودا بدون گارانتی 520 تومنه .
بعد از این arc s
تشکر فرااااااااووون اینطور که معلومه Ace2 بهترین انتخابه، برم از نزدیک ببینمش، برمیگردم... :)بازم مرسی بخاطر نظراتتون
سلام مجدد
یه سوال
فردا میخوام برم یه گوشی برای خواهرم بخرم و واسه خودم هم گوشی ببینم، برم علاءالدین؟
یه سالی میشه سراغ گوشی خریدن و اینا نرفتم، یه جارو یکی از دوستام میگفت که همه ی گوشی هارو گذاشتن و میری باهاشون کار میکنی و... کجاست؟
مرسی بازم:11:
برو پایین تر بازار موبایل اونجا رفتی یک نگاهی هم به سونی ساسا بنداز همون دور و بر 550 اما خیلی سرتر از ایسه در ضمن اینم بگم پشتیبانی سامسونگ از گوشیهاش افتضاحه خودم به خاطر همین گالاکسیمو فروختم
ممنوووووون
بازار موبایلو یه سال پیش که رفتم خیلی گرون میداد! یادمه بین ویواز پرویی که گرفتیم تو علاالدین و بازار موبایل 70،80 تومن فرق قیمت بود!
راستش موندم بین Ace2 و Arc s...
آرک اس خوشگل تره و صفحه ش بزرگتره و مهمتر از اینا دوربینش بهتره، حالا باز برم دست بگیرم ببینم کدومو بیشتر دوست دارم
اینکه شما گفتی "ساسا"؟ نشنیدم تاحالا! sasa?
ببخشید اشتباه تایپی بود سولا
نگفتم برو بازار موبایل بخر گفتم اونجا همه برندها نمایندگی دارند و گوشی گذاشتند می تونی بری مجانی با همشون کار کنی و تو دستت بگیری
Xperia sola سوني
مشخصات كلي معرفي مارس 2012 باند فرکانس GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 پيکربندي ابعاد 116x59x9.9 ميليمتر وزن 107 گرم شکل ظاهري ساده رنگ سفيد، مشکي، قرمز صفحه نمايش نوع Capacitive touchscreen تعداد رنگ 16 ميليون رنگ وضوح 480x854 پيکسل ابعاد 3.7 اينچ چرخش صفحه نمايش بله زنگ نوع زنگ MP3 دريافت زنگ بله لرزاننده بله حافظه دفترچه تلفن بله گزارش تماس ها بله حافظه داخلي 8 گيگابايت (5 گيگابايت در دسترس کاربر)، 512 مگابايت RAM پشتيباني کارت حافظه بله نوع کارت microSD قابليت ارتقاء تا 32 گيگابايت تبادل اطلاعات بلوتوث بله، نسخه 2.1 با A2DP و EDR USB بله , نسخه 2.0 microUSB انطباق با کامپيوتر بله پيام SMS (threaded view), MMS, Email, IM, Push Email مرورگراينترنت HTML5, Adobe Flash شبکه بيسيم Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA, Wi-Fi hotspot GPRS بله EDGE بله 3G بله PNP بله GPS بله با ساپورت A-GPS دوربين کيفيت عکس 5 مگاپيکسل ابعاد عکس 2592x1944 پيکسل فلاش بله، LED Flash فيلمبرداري بله 720p مدت فيلمبرداري به ميزان حافظه ابعادفيلم 30 فريم بر ثانيه فوکوس خودکار بله، با قابليت Geo-tagging, touch focus, face and smile detection, 3D sweep panorama, image stabilization دوربين دوم خير ويژگيها سيستم عامل Android OS, v2.3 - Gingerbread CPU NovaThor U8500 Chipset, Dual-core 1 GHz CPU صفحه كليدكامل(QWERTY) بله (virtual QWERTY) پخش فيلم MP4/H.263/H.264/WMV پخش موسيقي MP3/eAAC+/WMA/WAV راديو استريو FM (به همراه RDS) كار با پرونده هاي آفيس بله كار با پرونده هاي پي دي اف بله كار با پرونده هاي زيپ بله پخش با صداي بلند بله پايه خروجي صدا جک 3.5 ميليمتري، با تکنولوژي 3D surround sound enhancement ساعت بله زنگ هشدار بله جاوا بله، از طريق نرم افزار شبيه ساز جاوا Java MIDP emulator بازي بله نصب بازي بله پيش بيني كلمه بله فرمان صوتي بله شماره گيري صوتي بله مديريت اطلاعات شخصي تقويم / دفترچه تلفن / يادداشت / وظايف آتي / ماشين حساب و ... مشخصات ويژه اين مدل رابط کاربري Timescape، نويز گير با ميکروفون مجزا، Sony Mobile BRAVIA Engine، صفحه نمايش ضد خش ،Floating touch display، سنسور مجاورت براي خاموشي صفحه نمايش باتري نوع باتري استاندارد Li-Ion 1320 mAh مکالمه تا 6 ساعت 2G ، تا 5 ساعت 3G انتظار تا 470 ساعت 2G ، تا 475 ساعت 3G
آها! مرسی
خوب من یه نگاه کوچولو بهش انداختم الان، غیر از صفحه ش که 0.1اینچ از آیس کوچیکتره، یه ایراد دیگه هم داره که دوربین دوم نداره!
ولی تو بقیه ی چیزا هم زیاد دقیق نشدم، هم خیلی هاشو سر در نمیارم، میشه بگید از چه نظرایی سولا سرتره از آیس؟
ممنون:20:
یه سوال دیگه هم دارم :20:
مثلا قیمت همین سولا رو زده 500 تا 638 تومن!
اینهمه اختلاف قیمت برای چیه؟ گارانتی؟ اینهمه؟!؟