-
متریال ها که ربطی نداره باید تو خود اینجین درست کنی ولی اگه میخوایید با جزئیات کار کنید باید کمی برنامه نویسی هم بکنید . خیلی هم سخت نیست آموزشاش رو ببینید میتونید در بیارید . برنامه نویسی که نمیشه گفت بهتره بگیم یه سری خط اسکریپت که زیادم کار سختی نیست . تو سایت خودش آموزش داره برو دانلود کن ببین متوجه میش من چی میگم .
-
میشه خوت یک مدل شهر تقریبا شلوغ ام کویک بزاری برام چون زیاد از برنامه نویسی سر در نمیارم ممنونت میشم خیلی بزرگ نباشه الته با تمام جزیات ببخشید کمی پر روح شدم بازم ممنون اگر بزارین...
-
من خودم فقط یه بار نصبش کردم دیدم خیلی دنگو فنگ داره پاکش کردم رفت پی کارش . :31: من فقط چیزایی رو که میدونستم رو به شما گفتم و نه وقتش رو دارم نه الان نرم افزارش رو دارم و نه محارتش ( چون زیاد باهاش کار نکردم ) . بعدشم انقدر آسون نیست که من بیام برای شما با چند خط اسکریپت درش بیارم باید همه خونه ها تکسچر گذاری بشه و مدل بشه و بعد شهر ایجاد بشه .
اگه شما یه مپ ساده و معمولی میخوایید میتونید از سایت خودش دانلود کنید تو سایتش چنتا شهر مثل شهر های فضایی یا شهر پاریس رو داره و میتونید دانلود کنید .
-
چرا اینقدر خشن هستین من که نگفتم باید بزاری:31:
-
راستی می تونی همون ویدیو هایی که گفتی برام لینک کنی ؟؟ ممنونت میشم
-
سلام
بابا شکلک گذاشتم خشونت نداشته باشه دیگه . :46: الان میرم میگردم برات لینک میدم .
-
بفرما اینم آموزش های سیتی اینجین + مپ و مدل آماده شهر های زیر :
- Instance City
- Modern Streets
- New York CIty 2259
- Paris
- Petronas Towers
- Pompeii
- Venice
تو سایت خودش قبلا بود ولی الان پیدا نکردم و گشتم و از اینجا پیدا کردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]