دوستان مشکل من از مودم بود
الان با تعویض مودم دیگه اصلا قطعی ندارم
با downstream 2048
upstream 509
Printable View
دوستان مشکل من از مودم بود
الان با تعویض مودم دیگه اصلا قطعی ندارم
با downstream 2048
upstream 509
خوش به حالت.مشکل من که هیچ رقمه حل نشده.نقل قول:
آقا سلام به همگی..
من یه مشکل برام پیش اومده با این اینترنت کوفتی مخابرات..128 دارم..الان یکی دو روزه اینترنتم هر یه دقیقه خودش قطع می شه..دوباره وصل می شه.اکثر اوقات چراغ اینترنت رو مودم سبز هست ولی send یا recieve ندارم..بعضی وقتا هم چراغ قرمز می شه و دوباره سبز می شه.اصلا هیچ کاری نمی شه کرد..ویندوز عوض کردم..مودم رو ریست کردم..کابل رو عوض کردم..اسپیلیتر رو ورداشتم..تلفن رو قطع کردم..دوشاخه رو عوض کردم.. هر کاری بگید کردم.نمی شه که نمی شه..
زنگ زدم 2828 می گن ما قطعی نداریم اشکال از خودته..می گم برادر من پدرت خوب مادرت خوب من کلا همه چیو عوض کردم..چرا می پیچونی..می گه نه , ما اینجا نشستیم کار شما رو راه بندازیم و از این شر و ورا....البته خداییش از حق نگذریم اعلا م خرابی کردم 3 نفر بهم زنگ زدن..ولی چه فایده آی کیو در حد هویج... بهر حال داستان رو کوتاه کنم.. چه گلی به سرم بگیرم..؟؟؟ من منطقه 10 هستم مخابرات مالک اشتر.. دوستان یه حرکتی برام بزنید.. دستتون رو می بوسم..
(چرا نمی شه عکس آپلود کرد؟ چرا نمی شه لینک عکس گذاشت حداقل؟)
الان که داشتم اینو می نوشتم 6 بار قطع شد ...پیر شدم.
سلامنقل قول:
منم مثل شما همه ی این کارها رو کردم ولی وقتی مودم رو عوض کردم درست شد
از یکی یه مودمی که مطمئن باشی قطعی نداره اینترنت مخابراتش قرض بگیر و امتحان کن ببین درست میشه یا نه ؟/؟؟
از قسمت کانفیگ مودم snr
downstream & up stream هم بگو ببینیم چنده ؟؟؟
سلام.ممنونم که جواب دادید..
نقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 30.9 30.8 Attenuation (dB): 22.5 10.6 Output Power (dBm): 11.1 -6.1 Attainable Rate (Kbps): 2200 794 Rate (Kbps): 159 75
خط تلفنتون از لحاظ نویز هیچ مشکلی نداره و خیلی عالیهنقل قول:
فقط می مونه همین راه که مودم یک نفر دیگه که از مخابرات اینترنت داره و قطعی نداره و واسه خودتون امتحان کنید
احتمالا از مودم باشه مشکل ( مخصوصا اگه مودمتون لینک سیس هست)
اگه با مودج جدید هم قطع می شد دیگه باید حضوری برید مخابرات و مدام پیگیر باشید چون تلفنی و اینا زیاد پیگیری نمیکنن
جالبه وقتی از cmd پینگ می گیرم اوکی هست و تایم اوت اینا ندارم وقتی چراغ مودم قرمزه..مودمم D-Link هست..2500U
ولی اینترنت تو PC نیست..ممکنه مشکل از PC باشه؟
نقل قول:downstream & up stream از کجا باید ببینم؟ چه طور میشه فهمید اینا چنده؟
وقتی از 192.168.1.1وارد تنظیمات مودم میشی اونجا تو قسمت Status نوشته یا شاید تو مودم شما یه جای دیگه باشه ولی بگردی تو تنظیمات مودم پیداش می کنینقل قول:
مودم من tenda هست. نتونستم snr و Attenuation و پیدا کنم.نقل قول:
Line Rate - Upstream (Kbps): 1090 Line Rate - Downstream (Kbps): 3814