اينم توصيه يك نفر:
برو يك سيستم ديگه بخر.
Printable View
اينم توصيه يك نفر:
برو يك سيستم ديگه بخر.
يعني هر وقت مشكل پيدا كرد بايد يك سيستم ديگه بخريم
:exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati
فعلا ویندوز رو عوض کن ببین درست نمی شه.نقل قول:
نوشته شده توسط blue2006
من یکچیزی رو هنوز متوجه نمیشم شما گفتی تو بایوس دما زده 28 و با نرم افزار 40 و خوردی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب مگه نرم افزار از خودش هوش داره که بفهمه دمای CPU چقدره؟؟؟ چون سنسور های حرارت سنج روی مین بورد هست
البته من پردازنده هاي Celeron رو تست كردم .
موقع شروع كار ( دقيقا در ابتداي ويندوز ) دماشون 28 هست
بعد مدت كوتاهي به دماي ايدهآل خودشون يعني 39 تا 41 درجه مي رسن .
اين تفاوت دما ( در شروع كار و پس از طي مدت كوتاهي ) شايد در اكثر پردازنده ها باشه و امري عاديه .
ببينين من با دوتا نرم افزار دما رو چك كردم . يكي sandra و يكي pc alert بعضي وقت ها دماي مادر برد باهم فرق مي كرد .
در زمن در ويندوز مي تونيد دما رو چك كنيد و سريع رسيتش كنيد و توي بايوس دما رو ببينيد . حتما تعجب مي كنيد .
شماهم امتحان كنيد .
:biggrin: :biggrin:
سلام
من ويندوز را از نو عوض كردم و كل هارد هم fdisk كردم اما باز هم مشكل داره. وقتي كه سيستم را رسيت مي كنم هم بعضي وقت ها در صفحه آبي هنگ مي كنه و بعضي وقت هاهم در محيت داس هنگ مي كنه و رسيت نمي شه تا خودم دكمه رسيت رو بزنم.
اين ويندوز جديد هم كه نصب كردم هنگامي كه كامپيوتر را خاموش مي كنم . يه صفحه ميادو ميگه كه بايد ويندوز را به صورت دستي خاموشش كنم .
ميگم نكنه چون cpu lgi هست بايد از ويندوز هاي بخصوصي مثل 64 بيتي استفاده كنم
نه ربطي نداره !!نقل قول:
ميگم نكنه چون cpu lgi هست بايد از ويندوز هاي بخصوصي مثل 64 بيتي استفاده كنم
كدوم صفحه آبي؟نقل قول:
وقتي كه سيستم را رسيت مي كنم هم بعضي وقت ها در صفحه آبي هنگ مي كنه
از روز اول اين مشكل رو داشته؟نقل قول:
بعضي وقت هاهم در محيت داس هنگ مي كنه و رسيت نمي شه تا خودم دكمه رسيت رو بزنم.
ويندوز بد نصب شده دوباره نصبش كننقل قول:
اين ويندوز جديد هم كه نصب كردم هنگامي كه كامپيوتر را خاموش مي كنم . يه صفحه ميادو ميگه كه بايد ويندوز را به صورت دستي خاموشش كنم .
اصلا ويندوز رو كه نصب ميكنم . وقتي براي اولين با اونو خاموشش ميكنم يا رسيتش ميكنم . توي اون ضفحه ابي كه ميگه ويندوز آماده براي خاموش شدنه . اونجا هنگ مي كنه . حدود يك ساعت هم كارش نداشتم اما تكون نخورد تا خوم رسيتش كردم.
البته اين مشكلات از همون روز اول درست شد . اما چون من چندتا قطعه رو همزمان عوض كردم . نميدونم كدوم مشكل داره.