امکان نداره. من با Pot player هرچی را بخواهم به هرچی دیگه تبدیل میکنم،بی دردسر.نقل قول:
Printable View
امکان نداره. من با Pot player هرچی را بخواهم به هرچی دیگه تبدیل میکنم،بی دردسر.نقل قول:
تنظیماتش برا تبدیل به همراه صدا چجوریه؟ میتونی در قالب توضیحی عکسی چیزی بذاری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چجوری تبدیل کنم آخه وقتی پخششم بدون صداست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز Total Video Convertor را تست کنید.
برادر من هم با Xilisoft Video Convertor (اگر اسم را اشتباه نکنم. محصول Xilisoft است این را مطمئنم)
توانسته است این فرمت را به صورت صحیح تبدیل کند.
نرم افزارش الآن رو کامپیوترم نصب نیست که عکس بزارم.نقل قول:
همینطوری میگم:
بالای صفحه نرم افزارش می تونی کدک صدا رو به دلخواه تغییر بدی مثلا mp3 یا mp2 یا AAC و....
وسط پنجره نرم افزار تنظیمات صدا مثل Bit rate و چند کاناله بودن و.... هست.
تنظیماتی که تو این نرم افزاره هست تو هیچ نرم افزاری پیدا نمیشه. واقعاً تخصصی و دقیق می تونی صدا و تصویر را تبدیل کنی.
خودت با آزمون و خطا می تونی اونطور که دلخواهته هزار تا برنامه روش پیاده کنی.
باید اونقدر با تنظیماتش ور بری تا یادش بگیری. فقط باش ور برو. والا نرم افزار آسونی هم هست.
اتفاقأ من خودم کلأ از این استفاده میکنم. صداش رو روی هر کدکی که میذارم نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ای فامیل دور عزیز :38:اول همون K-Lite Mega Codec که بهت گفتمو نصب کن چون از بابت کدک خیالت راحت میشه.
مخلصم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه من میخوام بعضی از فیلمای ضبط شده رو ببرم توی پریمیر و باهاش کار کنم. بر اهمینم اصرار دارم که تبدیلش کنم. وگر نه توی پخشش که مشکلی ندارم.نقل قول:
یعنی فایل اولیه تون بیصداست؟ خوب، اون که دیگه ایرادش از کانورتر نیست. حالا هر کانورتری که باشه.نقل قول:
شما یا سیستمت ایراد داره، یا در ضبط فایل مشکل دارید.
منظورم از پخش، پخش با همون نرم افزار Pot Player هستش. وگرنه با نرم افزاری مثل VLC Player پخشش با صداس. البته مشکل سخت افزاری رو میتونم تأیید کنم آخه کارت صدام توی ویندوز های 64 بیتی شناسایی نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید دلیلش همین باشه. اصلأ امکان داره توی ایکس پی که کارت صدا مشکلی نداره یهو بیاد مشکل ایجاد کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]