بیشتر بنظر می رسه اعتقادی به بازیکنان داخلی از نوع مهاجم ندارید:27:نقل قول:
در کل بنده اعتقادی به ستاره ها ندارم
بیشتر بنظر می رسه اعتقادی به بازیکنان داخلی از نوع مهاجم ندارید:27:نقل قول:
در کل بنده اعتقادی به ستاره ها ندارم
من هم تیمم رو تشکیل دادم ... : tarostar
از لحاظ گرافیکی که به یورو نمی رسه ،قیمتهای عجیب غریبی هم داره !:دی
تازه اسماعیل شریفات رو هم هافبک حساب کرده بود :دی دستش درد نکنه .
البته من به احترام پرسپولیسی ها بازیکن از تیمشون گرفتم ... اونی که عکس نداره :دی
امیدوارم که لحظات خوبی رو در کنار احترام متقابل در کنار دوستان داشته باشیم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ترکیب من برای راند اول ...
مهمترین ضعف فوتبال فانتزی داخلی نسبت به نسخهی یوفاش اینه که نمیشه مثلاً دو تا از مهاجما رو گذاشت رو نیمکت و با تمام هافبکها بازی کرد ...
تو هر پستی حداقل یه نفر باید ذخیره باشه ...
و خب این خیلی بده، چون ظاهراً فقط میشه 2-4-4 بازی کرد با این سیستم !!
اگه غیر اینه بگین ما هم رووشن شیم :دی
سلام!
من هم بـه عنوان تیم قهرمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی حضور خودم رو در فوتبال فانتزی لیگ برتر ایران اعلام میکنم ! : )
اسم تیم من هم هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیــدوارم لحظات خوبی رو اینجا دور هم داشته باشیم !:10:
خیلی هم بیربط نیست سروشی ...نقل قول:
تو لیگ داخلی پیسیورلد هم رتبههامون رو چک میکردیم با هم و تغییرات رو مد نظر قرار میدادیم، حالا هم با این قابلیت، میتونیم این کار رو به راحتی با این صفحه انجام بدیم :
اون بالا تو قسمت مرتب سازیش هم میشه بر اساس امتیاز راند و امتیاز کل لیگ مرتبشون کرد ...
هر هفته خودم نتایج و رده بندی لیگ پیسی رو قرار میدم :20:
فقط دوستان جدید لطف کنند Username هاشون در فوتبال فانتزی رو به من بدن تا Add کنم ...
من چند سوال برام پیش اومده :
الان فرض کنید بازیهای هفته ی اول تموم شده ؛
1- آیا بعد از بازی اول میشه نقل و انتقال داشت در تیم ؟
2- بعد از بازی اول و مشخص شدن امتیازات بازیکنها ؛ آیا برطبق امتیازاتشون بودجه ی تیم افزایش پیدا میکنه ؟
3- در اینجا هم کمک مربی وجو داره که بازیکنی رو توصیه کنه برای گذاشتن در بازی ؟
4- اون بازیکنهایی که ذخیره گذاشتیم ؛ به طور مثال اگر یکیشون از ابتدای بازی تیمش بازی کنه امتیازش برای تیم ما لحاظ میشه ؟
...........................
به نظرم باید یک کمپین راه بندازیم برای ایحاد آرایشهای عددی گوناگون ؛ چون من شخصا علاقه ی شدیدی به 5-4-1 دارم :27:
+
قهرمان لیگ پی سی ورلد یورو ( مسعود خان ) هم با تجربه ای بین المللی :27: اومده که از عنوانش دفاع کنه و این خوبه ؛ اصولا وقتی پیشرفت حاصل میشه که با حریفانی قوی تر و با تجربه تر از خود روبه رو باشیم :46:
از کوروش هم ممنونیم که تیمش رو رونمایی کرد تا ابهامات و حرف و حدیثها و جنجالهای بوجود اومده در مورد تیمش در مورد بودجه ی دولتی تیمش و رعایت نکردن سقف قرارداد ها و .... در اذهان عمومی ! رو برطرف کنه :27:
سلام.
خب من یسری توی یورو (همون اولاش)یه تیم تشکیل دادم.اما نتونستم پیگیری کنم که سرانجامش به کجا کشید.خب سرگرم یورو بودیم با جزئیات:31:
الان که کوروش و دوستان لطف کردن و این فضای خوب رو ایجاد کردن بد نیست که ماهم یه عرض اندامی بکنیم و قدرت استقلال رو به پرسپولیسیهای نازنین و گوگولی مگولی نشون بدیم.
اما کوروش جان جدای از کری خودن اگه همون طور که خودت گفتی هر هفته نتایج و دره بندی رو اعلام کنی خیلی ممنونت میشیم.
ترکیب بازیکنان رو میشه عوض کرد.مثلا فروختشون یا بازیکن جدید گرفت؟
این تیم من
مجبوری چندتا بازیکن انتخاب کردم
ميبينم كه بي سر و صدا تاپيك زديد كه من نيام ولي زهي خيال باطل :31:
بعد از ناداوري هايي كه باعث شد قهرماني ليگ فانتزي يورو از دست بدم،بچه ها با همتي مضاعف پا در عرصه اين مسابقات قرار خواهند داد:5:
چقدر بودجه كم بود. اصلا نشد تيم رو كهكشاني بست و تيم در حد سياره زمين باقي موند!
اسم تيم: The.Best
این هم تیم ماjnob2012:31:
قول قهرمانی رو از همینجا به هیچ کس نمیدم:27:...