داداش لطفا درست صحبت کن.از طرز صحبتات معلومه یا سنت کمه یا اصلا اطلاعات درست حسابی در مورد لپ تاپ ها نداری...نقل قول:
دلیل که نمیشه برند به این معتبری که خرابیش هاش از همون اچ پی که عشق شماست کمتر هست را به همین راحتی زیر سوال ببری.:40:
Printable View
داداش لطفا درست صحبت کن.از طرز صحبتات معلومه یا سنت کمه یا اصلا اطلاعات درست حسابی در مورد لپ تاپ ها نداری...نقل قول:
دلیل که نمیشه برند به این معتبری که خرابیش هاش از همون اچ پی که عشق شماست کمتر هست را به همین راحتی زیر سوال ببری.:40:
شما داری چرت و پرت میگی به من میگی اسپم میدم؟آخه چطور میتونی همچین حرفی رو بزنی؟نقل قول:
مگه خودت چه سر رشته ای از لپ تاپ و این چیزا داری میای چرت و پرت بلغور میکنی؟
مشکل شما اینه که فروم رو با وبلاگ اشتباه گرفتی.:39:
نقل قول:
دوس ندارم حاشیه درست شه چون جاش تو فروم مباحث علمی و فنی نیست ...
داداش بهتره یک نگاهی دوباره به پروفایلت بندازی شما اچ پی داری و اینقدر تعریف میکنی!!نقل قول:
شما خیلی مشکل داری.چند بار هم یوزرات بن شده.
والا شما که معلومه اصلا تعصب نداری.منم اصلا تا حالا لینوو نداشتم و ندارم.ولی مطمئن باش از اون اچ پی بهتر هست بدتر نیست...نقل قول:
جسارتا سریع تر خودت رو به روان پزشک معرفی کن که خیلی مشکل داری.اگر قوانین فروم رو بخونی میفهمی بباید چی کار کنی چیکار نباید کنی.
وقتی میای یک حرفی رو میزنی باید دلیل داشته باشی نه اینکه چون اچ پی داری دیگه خداست!!
منم برند اچ پی رو خیلی قبول دارم ولی نباید بیام جار بزنم آقا این بهترین برند هست!
برو پست های دیگه رو تاپیک های دیگه بخون خیلی از مشخصات فنی و ...غیر اچ پی گفتم و اصلا هم بدون دلیل نیست ...
از همه برند دیزاین خیلی بالاتر /شیک تر و باکلاس تر داره و به لحاظ کیفیت و امکانات منحصر بفرد خیلی بالاتر از لنوو چینی هست ...
IBM هم ساپورتی از لنوو به اون صورت نداره که فکر می کنی لنوو خوب هست ...
ابنو ببین بعد چرت بگو باز ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه لینک هم از لنوو بده که یه مدلش بتونه پ.ش.م اچ پی باشه ...
عمرا نتونی ...
فقط کانفیگ داره چون می خواد ضعفشو تو همه چی پنهان کنه اما اچ پی با اون تیراژ وحشتناک هنوز هم بهترین هست تو دنیا ...
هر چی پستات رو میبینم به روانی بودنت بیشتر پی میبرم.دیگه نمیتونم جلوی خودمو بگیرم.نمیدونستم لپ تاپ های اچ پی تو ایران ساخت آمریکاست :دینقل قول:
ببخشید ASUSو برند های دیگه هم تو چین منتاژ میکنن.یعنی دیگه بخاطر این خداست؟؟نقل قول:
با کی کار داری تو معلوم هست ...
ریختی تاپیکو به هم ...
برای بار آخر میگم آخرین پستت باشه ...
Asus یک برند تایوانی هست و با توجه به سیاست تولید هم مونتاژ تایوان هست هم چین ...
لنوو هم کاملا یک سازنده آشغال چینی هست و نه این که اونجا Assemble کنه نه ...کاملا چینی هست واسه کشور چینه می فهمی ..:27:
اما اچ پی و اپل تو سوژو و جیان سینگ کمپانی دارن و فقز Assemble می کنن و تمام ساپورت فنی و ...رو از آمریکا دارن ...
شک دارم فهمیده باشی ...