نقل قول:
ممنونم.
تو 2 تا سایت که نگاه کردم. قیمتشون 1620 و 1630 بود. با کانفیگ i7 . ram=6 و هارد : 750 . که خیلی بالاتر از بودجم نیست.
صفحه نمایشش FHD بود ؟ این رو دقت کن ، چون اگر FHD نباشه ، مدل های دیگه ای هم بهش اضافه میشه .
نقل قول:
1- این لپ تاپ واقعا از z570 و 4530 hp و مدل های دیگه بهتر هست ؟ (البته گرافیک برام مهم نیست و به غیر از گرافیک)
در صورت FHD بودن صفحه نمایشش بهتره ، کیفیت بدنه ی خوبی هم داره ، صداش هم که خوبه چون از سریه مولتی مدیا هست ، ظاهر زیبایی هم داره و ...
نقل قول:
2- یه جا انگار خونده بودم بدنه این لپ تاپ خیلی زود خش میوفته؟ اینجوریه ؟ کیفیت بدنه خیلی برام مهمه.
من چنین چیزی نشنیدم و بعید هم میدونم این طور باشه .
اطلاعات تکمیلی رو از خود کاربرانش بپرسید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
3- صفحه نمایشش براق هست؟ تو نور اذیت نمیکنه ؟
بله صفحه نمایش براق داره ، معمولا برای مدل هایی که صفحه نمایش براق دارن این مشکل وجود داره ، فرقی هم بین Z570 و N53 نیست ، زیاد نباید حساسیت نشون داد .
نقل قول:
4- این صفحه کلید غیر عادیش اذیت نمیکنه ؟
ای ایسوس چی بگم والا ، تنها نقطه ضعفی که هست همین کیبورد غیر استانداد هست ( البته کلید هاشو نمیدونم دیدی یانه ، یه مقداری بزرگتر از کلید های کیبورد های دیگش ولی چیکلت نیست دیگه )
نکته » اولا خیلی از بچه ها سر همین بحث داشتن ، ولی بعد از اینکه خریدن ، گفتن سر 2 هفته باهاش عادت کردیم و مشکلی نداریم .
نقل قول:
5- کیفیت باتریش چطوره؟
مثل بقیه ی مدل های دیگه ی core i7 هست .
نقل قول:
6- مدل های sv و sm و sf و sn چه فرق هایی باهم دارن ؟
S نشون دهنده ی سندی بریج بودنشونه .
حرف بعدی هم نوع گرافیک رو نشون میده .
مثلا V نشون دهنده ی گرافیک 540 هست .
M نشون دهنده ی 630 هست .
و . . .
نقل قول:
7- بهترین گارانتی برای asus چیه ؟
سازگار
مادیران
امرتات
دیجیتال
الماس
سریر
همشون معتبرن ولی سعی کن به ترتیب بگیری .
نقل قول:
چقدر سوال پرسیدم !! قرار بود چند تا فقط بپرسم !!
:31: