-
ناراحت نشو داداش گلم
چشم من فردا ویندوزو عوض می کنم ببینم چی میشه خودم بیشتر احتمال میدم برای ویندوز باشه یا ویروسی چیزی باشه که اون اول کار فعال میشه چون اگه بحث دما باشه باید بعد 2 ساعت کار هم خاموش بشه که نمیشه ولی تو 30 دقیقه اول این اتفاق می افته یا اگه مشگل رم باشه همون اول بالا نمیاد نه اینکه خاموش بشه
ممنونم از راهنماییت عزیزم
-
من ویندوز رو هم عوض کردم ولی این مشگل همچنان پابرجاست
اون صدای بوق کوتاهی که موقع روشن شدن کامپوتر میاد ازکجا میاد؟چون به نظر خودم هر مشگلی که هست از اونه چون اگه این صدای بوق خیلی خیلی کوتاه باشه کامپوتر خاموش میشه ولی اگه یکم بلندتر و طولانی تر باشه کامپوتر خاموش نمیشه حتی این خاموش شدن موقعی هستش که هنوز ویندوز بالا نیومده و تو همون مراحل اولیه که وقتی کامپوتر رو روشن میکنم خاموش میشه ممنون میشم راهنمایی کنید
در ضمن پاور رو حدود 2 هفته پیش عوض کردم
-
پس در حین نصب ویندوز خاموش نشد ؟
بوق کوتاه اگه بوق سلامت رم منظورتون هست طبیعیه اون از اسپیکر روی مین میاد
-
در حین نصب ویندوز هم خاموش شد. اون بوق بعضی وقتا خیلی کوتاه زده میشه و بعد کامپیوتر خاموش میشه. بعضی وقتا هم که سیستمو روشن میکنم اون بوق طبیعیه و خاموش نمیشه. یعنی مشکل از رمه؟
-
پس مشکلتون سخت افزاری است
مشکل از طرف مین است مینتون ایراد داره
بایوس مین اول از همه باید آپدیت بشه درست نشد باید مدار تغذیه مین چیپ جنوبی و i/o چک بشه
کابل atx مین رو بکشین و سیستم رو روشن کنید بزارید همینطوری باشه ببینید سیستم خاموش میشه یا نه
پاور رو هم که تست کردین
دمای قطعات رو هم که میگین مشکل نداره