خوب شما می تونی بری داخل command promt یا همون cmd و دستور ipconfig رو بزنی و بهت ای پی ها رو میده.نقل قول:
Printable View
خوب شما می تونی بری داخل command promt یا همون cmd و دستور ipconfig رو بزنی و بهت ای پی ها رو میده.نقل قول:
زدم کدومه ؟ IPV4 ?
192.168.1.2
255.255.255.0
192.168.1.1
بعد گفتین آی پی رو کجا وارد کنم ؟
بعد از اینکه کانکت شدید به وی پی ان بعد این دستور رو بزنید و ببینید که همون ipv4 که کانکشن وی پی انتون گرفته نه مال کارت شبکتون (Local area connecton) چیه.بعد اونو برید اونجایی که ای پی کارت شبکه رو تغییر میدید(اگه نمی دونید کجاست بگید تا بگم) بعد advanced رو بزنید و در قسمت default gateways دکمه add رو بزنید و اون ای پی که مال وی پی انتو بود رو اونجا وارد کنید و بعد add رو بزنید و پنجره ها رو اوکی کنید و امتحان کنید ببینید درست میشه.
با وی پی ان وصل میشم همین 192.168.1.2 رو میده ؟ که فکر کنم ماله شبکه است !! وارد کردم همین رو ولی فرجی نشد !!
خوب پس حالا یه راه دیگه.
شما یه بار با اون تیکی که گفتم به وی پی ان وصل شید و توی cmd دستور route print (فاصله دارن بین 2 تاکلمه) رو بزنید و عکس بگیرید از خروجی اینجا بزارید.
یه بار هم اون تیک رو بردارید و دوباره دستور رو اجرا کنید و عکس بگیرید
می تونید به جای اینکارا از remote desktop استفاده کنید .
آموزش های زیادی هم توی نت هست واسش
سلام دوستان
بانک ملت جدیدا سیستم شناسایی با موبایل راه دانداخته که از خارج کشور نمیشه تراکنش مالی انجام داد. یعنی آی پی شناسایی میکنه. آیا راهی وجود داره که آدم بتونه با vpn یا هر چیز دیگه ای با آی پی ایران به اینترنت وصل شه؟