بدنه ی سفت و محکمی داشت اما اثر انگشت میرفت تو جلدش. مثلا دوستم z470 داشت که اصلا این مشکلو نداشت. مرسی دوست عزیز هرچه پیش آید خوش آید.
Printable View
بدنه ی سفت و محکمی داشت اما اثر انگشت میرفت تو جلدش. مثلا دوستم z470 داشت که اصلا این مشکلو نداشت. مرسی دوست عزیز هرچه پیش آید خوش آید.
آهان ، حالا بیشتر متوجه شدم ، فکر کردم حساس بودن رو شما برای مقاومت بدنه لپ تاپ گفتی ، نگو برای ماندگاریه اثر انگشت بود ( یه لحظه داشتم به لنوو شک میکردم :31:)نقل قول:
پس بیشتر رو همون مدلهای لنوو مانور بده ، و برو بازار از نزدیک ببینشون و بعد مدل 5755 هم یه نیم نگاهی داشته باش .
موفق باشید.
z 570 : i5 750gb 2gb geforce گارانتی 2 ساله سازگار + کیف موس لنوو + کول پد پیدا کردم 1350 طرف میگه چول لازمه قیمت خوب میده. لپ تاپ هم پشت ویترینشه. ارزش خرید داره؟ این مدل داغ نمیکنه زیاد؟این قضیه برق چیه؟ اون 5755 هم هست با همین قیمت. موندم. عصر دیگه میرم میخرم میشه کمک کنید؟
راستی این لپ تاپ رو قسمت پشت بدنه هم کاور چسبوندن یا این داره فقط؟ ویندوز هم روش نصب نیست
پول لازمه داره این قیمت میده ؟ قیمتش تو بازار همینه دیگه .نقل قول:
z 570 : i5 750gb 2gb geforce گارانتی 2 ساله سازگار + کیف موس لنوو + کول پد پیدا کردم 1350 طرف میگه پول لازمه قیمت خوب میده.
چجوریه ؟ مغازه ی طرف تو پاساژه ؟ آفتاب که نخورده به لپتاپ ؟ خش مش چی ؟ و... زیر و بم لپ تاپ رو در بیار ببین سالمه یا نه .نقل قول:
لپ تاپ هم پشت ویترینشه
بعد حالا تو کل شهرتون همین یه دونه فقط هست ؟ یعنی هیـــــــــــــــــشــــک ی نداره ؟
موقع بازی که داغ میکنه که طبیعیه ، ولی تو کارهای عادی و معمولی خنکه . حساس نباش .نقل قول:
این مدل داغ نمیکنه زیاد؟
مدل های فلزی معمولا یه برق گرفتگیه خفیفی دارن که این هم طبیعیه .نقل قول:
این قضیه برق چیه؟
این هم مدل خوبیه . ولی لنوو بهتره با این قیمت.نقل قول:
اون 5755 هم هست با همین قیمت. موندم. عصر دیگه میرم میخرم میشه کمک کنید؟
v3-571 رو نداشتن ؟
متوجه نمیشم .نقل قول:
راستی این لپ تاپ رو قسمت پشت بدنه هم کاور چسبوندن یا این داره فقط؟
بله نداره ونقل قول:
ویندوز هم روش نصب نیست
موفق باشید.
300E5A-S04 از سامسونگ رو هم ببین . مدل خوبیه . تقریبا شبیه4530 هست .
همه جا 1430 به بالا میدن اینو گشتم. قیمت رفته بالا حتی تو سایت سازگار چک کردم. این قیمت 1 ماهه پیشیشه درسته؟
تو پاساژ نیست کنار خیابونه. به این قضیه فکر نکرده بودم.... خریدش توصیه میشه؟ اصلا مشکل نداشت و مثه لپ تاپ نو بود
نقل قول:
قیمت های سازگار مهم نیست ، باید تو بازار ارزونتر پیدا کنی .
قضیه سخت شد .:19:نقل قول:
اگر همه چیزش سالمه و تا حالا روشن نکرده و .... مجبورید خریداری کنید .
مدل های دیگه نبود ؟ V یا G
خریدمش. باطریش خالی بود همین یکم مورد بحث شد که باطریش تا انتها خالی بوده فاسد دشده باشه که گفت نشده اگرم شده ببرم براش. نه همین مدل بود فقط تو بازار مشهد
مبارکت باشه . :11:نقل قول:
با برنامه Hwmonitor و یا Battery Bar ببین چقدر فرسوده شده اگر زیاد بود ، بهش بگو برات بفرسته گارانتی ( فقط باتری رو بفرسته )