به نظر دوستان سری مالتی مدیا کدوم برند از همه بهتره و البته کیفیت صفحه نمایش؟خودم سونی رو بیشتر از همه می پسندم.بعد از سونی کدوم برند بهتره؟
Printable View
به نظر دوستان سری مالتی مدیا کدوم برند از همه بهتره و البته کیفیت صفحه نمایش؟خودم سونی رو بیشتر از همه می پسندم.بعد از سونی کدوم برند بهتره؟
سونی میپسندی خب سونی بخر ولی نسبت به قیمتش خرید چندان خوبی نیست همون اچپیها که گفتم همه چیشون خوبه.کیفیت صفحه نمایش خوبی دارند و صدای Beats که عالیهنقل قول:
ایسوس هم سری N کیفیت بالایی داره.لنوو حتی ارزون قیمتهاش هم کیفیت ساخت خیلی خوبی دارند.
اچ پی گارانتی داره؟اگه نداره آیا گارانتی مهمه؟نقل قول:
اچپی با گارانتی فالنیک و مای اچپی هست که گرونترن با گارانتی سریر هم گیر میاد که قیمت بهتری داره.نقل قول:
اچ پی گارانتی داره؟اگه نداره آیا گارانتی مهمه؟
گارانتی اچپی زیاده ولی همینها بدردبخورن! یا با یکی از این گارانتیها بگیر یا بدون گارانتی!
قبلا مدلهای خوبی بهت پیشنهاد شده اینها هم میتونی با گارانتی سازگار ارقام بگیری که در حال حاضر یکی از بهترین گارانتیهای ایرانه.نقل قول:
از ایسوس K53 SV و A53 SM هست .
از لنوو هم Z570 .
با بودجه تا ۱۷۰۰ میتونی n53sv برداری و مدل چهارده اینچ n45sf
شما اینقدر بودجه رو هی میبری بالا که انتخاب کردن برات مشکل میشه! :31: همون Z570 جوابگوی کلیه نیازهای شماست تنها نکته اینه که یواسبی۳ نداره که اینم از نظر من مشکلی نیست. کیفیت ساخت بسیار خوبی هم داره.
دوستان از بین اینها کدوم رو پیشنهاد میدین:
Asus: N53sv
HP : Pavilion DV6-6c50
لطفا راهنمایی نمایید.امروز میخوام سفارش بدم.
صد در صد 6c50 بهترهنقل قول:
حالا اگه قرار باشه بین Asus N55SF/SL و HP 6c65 یکیو انتخاب کنم کدوم رو پیشنهاد میدین؟چون تا 2200000 تومان مشکلی ندارم.
بازم 6c65نقل قول:
چون این مدل دارای widi است
از یبین n53 , hp گرافیک Hp به مراتب قویتره