نقل قول:
ساده است شرط بگذارید فلان فیلد خالی نباشد.البته یک چیز را درست متوجه نشدم ....در بالا شما به "کدحضور" اشاره کردید ولی بعدش گفتید "کدکارمند" خای خالی خواهد داشت!بالاخره "کدحضور" میتواند خالی باشد یا "کدکارمند" ؟ اصلاً "کدکارمند" معنی دارد خالی باشد؟
بله درسته منظورم کد کارمند بود.
نقل قول:
یه مورد دیگه هم اینکه من میخوام میانگین حضور ماهانه رو به دست بیارم . مثلا ما بهش ماه رو میدیم (1391/01) و بعد به دست بیاریم که توی این ماه به طور میانگین چند حضور در روز زده شده.
من ماه رو از نوع متن nvarchar قرار دادم. برای اینکه تاریخ شمسی رو بتونم ذخیره کنم. به نظرتون اگه از نوع datetime استفاده کنم بهتره ؟ که قبل از ثبت اطلاعات اون رو به میلادی تبدیل کنم تا میلادی ثبت بشه و موقع دریافت اطلاعات اون رو دوباره به شمسی تبدیل کنم.
نقل قول:
اگر فقط همین باشد قابل پاسخ دادن است ولی حتماً منظورتان "غیبت بیش از 2 روز در ماه" بوده که در این صورت همچنان باید مورد قبلی روشن شود.
بله در ماه . شما به نظرتون از چه نوع فرمتی استفاده کنم بهتره؟ همون رو بگید من تغییر میدم.
نقل قول:
ORDER BYشاید بد نباشد جهت تکمیل اطلاعات و حل مشکلاتتان به طور زیرساختی با مفاهیم دیتابیس های رابطه ای و زبان SQL کتابهایی یا حداقل کتابی کامل) در این خصوص تهیه و مطالعه کنید.بارها گفته ام که این تالارهای گفتگو فقط برای رفع اشکال موثر هستند و البته در این مورد خیلی خوب موثر هستند ولی برای یادگیری چندان ارزشی ندارند و برای یادگیری هیچ چیزی جای کتابها را نمیگیرد.
منم خیلی دوست دارم بتونم یه کتاب خوب پیدا کنم. ممنون میشم اگه سراغ دارید معرفی کنید . مخصوصا اگه نسخه الکترونیکی یا PDF اون موجود باشه . ممنون