من زودتر از سه هفته دیگه نمی گیرم ...
Printable View
من زودتر از سه هفته دیگه نمی گیرم ...
من هم مثل بقیه کاربران میگم لپ تاپ هرقدر هم مخصوص گیم باشه بدرد گیمرها نمی خوره و pc در این زمینه خیلی پروفشنال تر است
Sent from my XPERIA S
آقایون PC بدرد من نمیخوره. من لپ تاپ لازم دارم ولی میخوام در حدی باشه که باهاش بازیارم راحت اجرا کنم...
دوستان دیگه راهنمایی نبود.من چکار کنم؟
g53 اگه 3 تومن باشه خوبه.به درد بازی هم می خوره.g74 هم 17 اینچه و فکر کنم سنگینتر هم باشه.قیمتش هم احتمالا بیشتره.واسه بازی فرق خاصی ندارن
والا من هفته پیش قیمت کردم G74 رو میگفت سه میلیون و دویست G53 هم سهمیلیون تمام! چون خریدار نبودم خیلی به کانفینگهاشون توجه نکردم البته همینجوری گذری سوال کردم.
G53 هم خوبه البته کانفینگهای متفاوتی داره مثلا صفحه نمایش بعضیهاش فولاچدی هستش و همونطور که گفتند تفاوت چندانی بین این دوتا نیست.
البته G53 با گرافیک ۴۶۰ هم تو بازار هست که اگه میگیری سعی کن با ۵۶۰ بگیری
آها فقط ببخشید این کانفیگ من نمیدونم دقیقا چی هستش؟
بعد من خواستم بگیرم از کجا بدونم که دستگاهی که فروشنده میده دستکاری نشده و اصله. اگه لطف کنین در این زمینه یکم راهنماییم کنید چون نمیخوام به قول معروف کلاه سرم بره...
توی لپتاپ قطعات مختلفی مثل پردازنده و گرافیک و.. کنار هم قرار میگیرن به این میگن کانفیگ
یه مدل لپتاپ با کانفیگهای مختلفی عرضه میشه که قیمتهای متفاوتی دارند تا هر خریداری بسته به نیازهاش انتخاب کنه.
در مورد خرید هم این پست مفید رو بخونید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معتبرترین گارانتی ایسوس در حال حاضر گارانتی سازگار ارقام هست.
برای خرید لپتاپ گیم در مشهد می تونی بری سازمان آب . مجتمع تابان (فکر کنم اسمش همینه ) اونجا چند نفر لپتاپ گیم هم دارن که می تونن کمکن کنن .
Asus G74SX از نظر وزن و انداره چیز کمی از pc نداره :13:
به نظر من لپتاپ ایسوز خیلی خوب میاد.حالا با این قیمت لپ تاپ از برند های دیگه هم هست که بهتر از این باشه یا تو همین سطح؟