اگر با وزن این مدل مشکلی نداری بدون شک 6166 به درد شما میخوره .نقل قول:
موفق باشید .
Printable View
اگر با وزن این مدل مشکلی نداری بدون شک 6166 به درد شما میخوره .نقل قول:
موفق باشید .
وزنش مشکلی نداره؛ فقط با توجه به صد تومن تفاوت قیمت، k53 با رم و هارد و گرافیک بالاتر، ایده آل تر نیست؟نقل قول:
1499000[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Core i7 , 4 GB DDR3, 500 GB, Radeon HD 6490 DDR5 1024 MB ,Windows 7
1600000[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Core i7 , 8 GB DDR3, 1000 GB, Nvidia GeForce GT 540M GPU 2048 MB ,DOS
1610000
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Core i7 , 8 GB DDR3, 750 GB, Nvidia GeForce GT 610M DDR3 2048 MB,DOS
متشکـــــــرم
تو این مدل هایی که شما داری مقایسه میکنی ، ایسوس پایین ترین گرافیک رو داره .نقل قول:
وزنش مشکلی نداره؛ فقط با توجه به صد تومن تفاوت قیمت، k53 با رم و هارد و گرافیک بالاتر، ایده آل تر نیست؟
شما اگر این مدل رو خریداری کردی ، یه 4 گیگ و یا حداقل 2 گیگ رم بنداز تنگش .نقل قول:
1499000[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Core i7 , 4 GB DDR3, 500 GB, Radeon HD 6490 DDR5 1024 MB ,Windows 7
شما به این مقدار هارد نیاز نداری ، من در این رنج قیمتی ایسر رو پیشنهاد نمیدم ، به جای این مدل Z570 بهتر هست ، و با 4 گیگ رم اضافه فکر کنم ارزون تر از 5755 در میاد ، با گراانتی 2 ساله سازگار و کیف و ماوس و انتی و . .. .نقل قول:
1600000[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Core i7 , 8 GB DDR3, 1000 GB, Nvidia GeForce GT 540M GPU 2048 MB , DO
شما گول 610 بودن گرافیک ایسوس رو نخور ، این مدل گرافیک ، با 520 فرقی نداره ، فقط آپدیت شده و باز با این حال از 6490 ضعیفتره ، در ضمن شما داری به مقدار رم گرافیک نگاه میکنی ، در صورتی که برای مقایسه ی قدرت گرافیک اول پهنای باند و فرکانس و سایه و . . . ملاک هست و در آخر رم رو مقایسه میکنن .نقل قول:
1610000
Core i7 , 8 GB DDR3, 750 GB, Nvidia GeForce GT 610M DDR3 2048 MB, DOS
بنچمارک گرافیک ها :
موفق باشید.
asus k53 مناسب تره
خیلی کامل بود؛ واقعاً متشکــــــــــرم
دوس دارم برند دیگه ای جز اچ پی بخری تا متوجه بشی پشیمونی یعنی چی ....
به لطف راهنمایی های دوستان، به ویژه توضیحات مفصل و کاربردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز، بالاخره 6166 گرفتم. پاساژ ایرانیان رو گشتم و بعد رفتم از پاساژ پارسیان گرفتم. قیمتها کمی بالا رفته. گارانتی نوین و سریر از 1540 شروع میشد. من گارانتی پرشین گرفتم 1570. 4گیگ رم هم اضافه شد و جمعاً 1610. k53SD سازگار هم از 1670 شروع میشد. لنوو i7 هم یه دونه در پارسیان بود که بدون موس و کیف و آنتی ویروس و البته یک رم 2گیگ هم مینداخت، میشد 1540. بالاخره ظاهر 6166 چشم ما رو گرفت، و ایشون هم که زیراب همه را زد:نقل قول:
خلاصه خیلی خیلی ازتون متشکـــــــــــرم:11:نقل قول:
مبارکتون باشه عزیزمنقل قول:
ه لطف راهنمایی های دوستان، به ویژه توضیحات مفصل و کاربردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز، بالاخره 6166 گرفتم.
انشاالله که فنش برات بچرخه و در کارهای خیر ازش استفاده کنی :10:
یاعلی
سلام.مباركت باشه.ميشه تجربه كار با سيستمت در اختيارمون بزاري؟منم دنبال سيستم با كيفيتم
متشکرم؛ من که به قول شاعر: "حَق ِ رفاقتِ یاران بجا نیاوردم"؛ خدا خیرت بده رفیق.نقل قول:
جانا! سخن بی پرده گو با ما. اتفاقاً یک جواب رک و پوستکنده از یک کارشناس، آدم رو از دودلی درمیاره.نقل قول:
زنده باشی دوست عزیز؛ خیلی خوب کار میکنه و خیلی راضیم و باید چند تا امتحان مکس هم ازش بگیرم.نقل قول:
باز هم سپاسگزارم.