-
فكر كنم اول ذكر سايت هايي كه دزدي ميكنن بعد هم نوشتن يه نامه به اونا البته با امضاي چند هزار تا از يوزر هاي p30 world بد نباشه ...
بعد ميشينيم ببينيم چي كار ميكنن ... اگه گوش ندادن اون وقت ميريم هكشون ميكنيم ... چطوره mohammadkh جان ؟ :D
-
بنظر من ابتدا بايد كلكسيوني از اين وب سايت ها رو در اينجا بسيازيم و سپس با ارسال ايميل به همراه امضاء و + ارسال نظرات مربوط به هر كاربر در بخش كامنت وب سايت اون رو از كارش منصرف كنيم.
در ضمن نيازي نيست اسمي از p30world مطرح بشه , بهتره بصورت عادي و طبيعي برخورد بشه.
با تشكر از كليه دوستان. :wink:
-
دارمت داش محسن :wink:
موافقم.
بهتر زودتر دست به کار شیم.
من تا آخر هفته بیشتر نیستم احتمالا :(
-
با سلام
به نظر من اين چيزي نيست كه بشه با ايميل فرستادن حلش كرد همون طور كه گفتين اين افراد راحت طلبن ويا اينكه اصلا فهم و اگاهي از خود نوشتن رو ندارند در ضمن اين سايتها بين سايتهاي ايروني انقدر زياد هستن كه شمارشون از دست ادم در ميره واسه يه مثال ساده فقط كافيه تو گوگل سيرچ كني هك اونوقت يه ليسته چندهزارتايي پيدا ميشه كه مطالب 90 درصد از اونا كپي هم هستن اگه ميخواين زودتر به نتيجه اي كه ميخواين برسين از همين الان يه انجمن واسه هك كردن اين سايتا بزارين تا دوستان كه احتمالا تعدادشون هم كم نخواهد بود روش هاي مختلف رو مطرح كنن و بايد بگم كه هك كردن چنين افرادي كه حتي دانش نوشتن يه وبلاگ از خودشون رو هم ندارن كاره سختي نيست اونم واسه يه انجمني مثل اينجاكه واقعا تا دلت بخواد يوزر فعال داره فقط كافيه اسم سايت يا وبلاگ مورد نظر واسه هك شدن مطرح بشه :wink:
-
سلام به همگي
منم بامحسن جان موافقم .
-
ولي من با هك كردن مخالفم. بهتره از طريق ايميل حلش كنيم. در ضمن همينكه آبروشون رو در كامنت ها و وب سايت ها ميبريم خودش بدترين چيزه.اگر بخواهيم برنامه هك راه بندازيم كه كارمون همش ميشه هك. فكر كنم اون موقس كه بايد بين سايت هاي ايراني جنگ جهاني سوم رو شاهد باشيم؟! :| :arrow:
-
اخه عزیزم شما که با این کارتون(لینک دادن به اون سایت)خدمت خیلی بیشتری به این دوستمون کردی !!!و 2-3 هزار نفر رو فرستادی اونجا :mrgreen:
هر چند در دنیای مجازی زیاد نباید این چیزها رو جدی گرفت ،بهتره کمی صبر و متانت و اخلاق چاشنی کارامون بکنیم.
به نظر من بهتره شما پستتون رو ویرایش کنین و لینک رو حذف کنین(برای احترام به شما من خودم ویرایشش نمی کنم)و دوم هم اگر از مقالات شما استفاده شده یه نامه مودبانه و دوستانه برای ادمین سایت بنویسید و موضوع رو گوشزد کنید فکر نکنم بد جواب بگیرید
البته این ها نظر شخصی منه و ممکنه دیدگاههای ادمین این سایت لزوما این نباشه
8)
-
سلام
راستش من کلا با هک موافقم ولی نه به عنوان راه اول.
اول بهتر که از طریق e-mail عمل کنیم و سعی کنیم که آبرویه سایت هایه مذکور رو ببریم.
ولی اگه ایم جور راه ها جواب نداداون موقع میشه هکشون کرد تا بفهمن دنیا دست کیه.
البته میدونم که هک به این راحتی ها نیست.
من یه پیشنهاد دارم گرچه میدونم که جاش اینجا نیست.
اصلا چطوره یه گروه هک داشته باشیم یعنی گروه هک p30world.
من منظورم به انجمن نیست بلکه یه گروه که در زمینه هک فعالیت کنه.
در حال حاضر حدود 7000 نفر در سایت عضو هستن.
پس فکر نمیکنم تشکیل این گروه زیاد سخت باشه.این گروه میتونه در جهت معنایه اصلی هک که همون پیدا کردن ضعف هایه امنیتی سیستم عمل کنه.
حتی میتونیم از سایت خودمون شروع کنیم.
من دوست دارم روزی رو ببینم که سایت ما مثل سایت yahoo مشهور شده باشه.
همونطور که تا اسم سرچ میاد همه میگن google وقتی هم اسم کامپیوتر و موضاعات مربوط به اون میشه همه بگن p30world.
.گرچه این آرزو آرزویه خیلی بزرگه ولی رسیدن بهش دورازدست رس نیست
من شخصا در رسیدن به آرزو از هیچ کوششی دریغ نمیکنم ولی حیف که کنکور دارم و احتمالا تا آخر این هفته بیشتر نیستم.
-
در مورد اينكه لينك اون سايت رو نبايد اينجا مي گذاشت من هم موافقم چون براي اون يه تبليغ مجاني مي شه
اما كلا اين خيلي بده كه اينطوري مطالب يه سايت رو بدزدن
قبلا ديده بوديم كه مثلا p30wprld يه برنامه معرفي مي شد و سريعا تو يه سايت ديگه هم معرفي مي شد. اما اينكه عينا مطالبش رو هم بدون كوچكترين تغييري بيارن ولي ذكري از منبع نكنن خيلي زشته.
-
[size=4][color=darkblue]يكي از سايت هايي كه جديدا كشف كردم وب سايت زير هستش اين سايت روز روشن تمام مطالبش رو از وبلگ فانتازيو (مطالب مربوط به وب) و كليه مطالب مربوط به نرم افزار شو از سايت p30world برداشته و كپي كرده و حتي بنام خودشون هم زدن.
خودتون ميتونيد مشاهده كنيد: *************
البته اين موضوع رو بگم كه هدف من از اين تاپيك اين نيست كه از پي سي ورلد دفاع كنم هدف من فقط دفاع از كپي رايت نوشته ها و مطالب نويسنده هاي و مترجمان زحمتكش هستش. :wink:
مافيا : با اين وجود براي جلوگيري از تبليغ لينك ويرايش شد
تاپيك اصلاح شد