آره یه همچین چیزینقل قول:
Printable View
آره یه همچین چیزینقل قول:
سلام
11 تا پست تو این تاپیک زده شده ولی هنوز نیاز های دقیق شما مشخص نشده !!! :13:
شما از یه طرف میگی میخوایی بازی کنی ، و این در صورتیه که بازی های سنگین با لپ تاپ های با اینچ پایین همخونی نداره و معمولا گرافیک های پاینی دارن . ( سوای از داغ کردن و و . . . . )
میگی 15 اینچ بزرگه ، در صورتی که از مدل N55 SF خوشتون اومده !!!
بعد تو یه پست دیگه 14 اینچ پیشنهاد رو میپرسی !!!
در پست دیگه از اپل سوال میکنی و 13 اینچشو میپرسی .
خلاصه تکلیفتو کامل مشخص کن . ( نیاز های دقیق )
ما 4کرتم هستیم راهنماییت میکنیم . ( تا جایی که علممون یاری کنه )
موفق باشید.
دلیل ؟نقل قول:
از برند hp هم خیلی بدم میاد !
سریه N از ایسوس چیکلت نیستا !!!نقل قول:
صفحه کلیدش هم Chiclet باشه
به دلیل شماره 1 از نیاز های دقیقم !نقل قول:
دلیل ؟
صفحه کلیدش بد نیست !نقل قول:
سریه N از ایسوس چیکلت نیستا !!!
درودنقل قول:
نیاز های دقیق من : 1) زیبایی 2) بازی 3) نهایتا 15 اینچ ، حتی یه ذره بیشتر نباشه 4) قیمت تا 2500 5) صفحه کلیدش خیلی نزدیک به هم نباشه 6) یا sony یا asus یا apple باشه 7 ) مقاومت داشته باشه 8) cori7 باشه 9 ) صفحه نمایش با کیفیت
البته اگه بازی کردن بخواد بقیشون رو محدود کنه حاضرم اونو یه خورده تخفیف بدم !
راستش من خودم اول فقط مک بوک میخواستم ولی انگار خیلی طرفداری نداره تو ایران ، دوستم هم میگفت خیلی برنامه ها روش نصب نمیشه ...
در ضمن من اصلا حرفی از N55 SF نزده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنونم لطف دارین
اوه ، عجب دلیل قانع کننده ای .نقل قول:
به دلیل شماره 1 از نیاز های دقیقم !
بیخیال . . .نقل قول:
درود
نیاز های دقیق من : 1) زیبایی 2) بازی 3) نهایتا 15 اینچ ، حتی یه ذره بیشتر نباشه 4) قیمت تا 2500 5) صفحه کلیدش خیلی نزدیک به هم نباشه 6) یا sony یا asus یا apple باشه 7 ) مقاومت داشته باشه 8) cori7 باشه 9 ) صفحه نمایش با کیفیت
البته اگه بازی کردن بخواد بقیشون رو محدود کنه حاضرم اونو یه خورده تخفیف بدم !
راستش من خودم اول فقط مک بوک میخواستم ولی انگار خیلی طرفداری نداره تو ایران ، دوستم هم میگفت خیلی برنامه ها روش نصب نمیشه ...
در ضمن من اصلا حرفی از N55 SF نزده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنونم لطف دارین
با توجه به نیاز هایی که بیان کردی ، مدل N56 VM رو بهتون پیشنهاد میدم .
ولی فعلا وارد ایران نشده ، البته گویا بچه ها بندر عباس رد پایی از این مدل تو بازار کامپیوترش دیدن ، و خریداری هم کردن . ( مثل اینکه اونجا هم N56 VZ بوده )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تاپیک طرفدار هاش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از 14 اینچ هم N43 هست که اگر FHD داشته باشه ، توصیه میشه .
موفق باشید.
اوه مرسی ، به نظر خیلی لپ تاپ خوبی میاد ، ولی به نظرتون تا فردا میاد تو بازار ؟!!نقل قول:
صد در صد همین طوره : دینقل قول:
اوه ، عجب دلیل قانع کننده ای .
------------
نظرتون در مورد مک بوک ها چیه ؟ میتونم با این پول چیز خوبی بگیرم ؟
آره فردا ساعت 5 بامداد ، قراره کشتیش وارد سواحل خلیج فارس بشه ، و بعد از طریق هواپیما وارد تهران میشه ، شما ساعت 13 به بعد تو بازار میتونی بخریش . :27:نقل قول:
اوه مرسی ، به نظر خیلی لپ تاپ خوبی میاد ، ولی به نظرتون تا فردا میاد تو بازار ؟!!
مشتی تو همون تاپیکی که بهتون دادم ، بچه هایی هستن که ماه ها انتظار این لپ تاپ رو میکشن بعد شما میخوایی یه روزه به معشوقت برسی ؟ !!!!
ورودش به کشور ما به مرام وارد کننده بستگی داره ( گفته بودن اواسط تابستون میارن ) دیگه خیلی دیر بشه ، آخرای تابستون هست . ( البته زیاد به حرف هاشون نمیشه اطمینان کرد )
موفق باشید.
اطلاعاتی ندارم .نقل قول:
نظرتون در مورد مک بوک ها چیه ؟ میتونم با این پول چیز خوبی بگیرم ؟
راستی ایسوس رو با گرافیک 650 خریداری کنید خیلی خیلی بهتره ، پس میشه مدل N56 VZ ( همون لینکی که دادم ) VM گرافیکش 630 هست که از 650 ضعیفتره .
موفق باشید .
خیلی عالیه ، فقط به خاطر من این کارو میکنن دیگه ؟ :27:نقل قول:
اوه اوه تا آخر تیر صبر کردن برای من خیلی زیاده ، چه برسه تا آخر تابستون ؟ من فقط تابستون رو وقت آزاد دارم ، تازه اون هم زوریه :( :( :(
ولی اگه واقعا لپ تاپ خیلی خوبی باشه شاید بتونم صبر کنم :دی
خیلی ممنونم از شما بابت کمک هاتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]