اچ پی بنچ مارک هاش قوی تره ولی فقط نمی دونم ای ام دی برای بازی بهتر یا انویدیا
Printable View
اچ پی بنچ مارک هاش قوی تره ولی فقط نمی دونم ای ام دی برای بازی بهتر یا انویدیا
بذارید خیالتون رو راحت کنمنقل قول:
در واقع خیلی وقته که برند بازی تموم شده. در حال حاضر مدل کارت گرافیک هست که حرف اول رو میزنه
با یه مراجعه ساده به NOTEBOOKCHECK.COM میشه فهمید که مدل های AMD خیلی به صرفه تر از Nvidia هستند
مثلا از لحاظ قیمت 7690M XT با 540M برابره. ولی یه نگاهی به قدرت هاشون بندازید؟ اصلا 540M قابل قیاس نیست
در کل خیلی بهتره که AMD بخرید. سخت جون تر و سگ کار تر هم هستند. یه مثال براتون میزنم:
من دارم با 5470 که مال 5010 هست L.A. noire و GTA IV رو با آخرین گرافیک بدون افت فریم بازی میکنم (حالا اساسین که بماند). حتما میگید «مگه میشه؟» ولی تنها کافیه به تنظیمات گرافیک برید و برای هر گزینه تیک Use Application Setting رو بزنید و تمام
یعنی میگید hpرا بردارم
اگر با وزنش کنار میاییدنقل قول:
خیلی هم نیست من تو زمستون کیفم بیشتر از 3.5کیلو هست
یه سوال دیگه حد اکثر زمانی که میشه با هاش بازی کرد که صدمه نبینه چند ساعت هست؟
دقیقا مشخص نیست ولی برای همه لپ تاپ ها وقتیه که لپ تاپ داغ میشه. یعنی نباید بذارید داغ بشهنقل قول:
اما مثلا من با 5010 روزی 7-8 ساعت بازی میکنم و هنوز هم چیزیش نشده. اونم دل که خرابیش بالاست! البته داغ میکنه
نظر همه محترمه ولی به نظر من آدم بجای اینکه مراعات لپ تاپ رو بکنه موقع بازی یه فن بخره (یا بسازه) که خنک کنندگی اش بالا باشه. اگر هم صدا بده مشکلی نیست. یه هدفون میذاره تو گوشش و بازی میکنه. صدای فن هم اذیتش نمیکنه و تازه لپ تاپ هم خنک میمونه.
فن ها شون اونقدر تاثیر داره که بشه مثل کامپیوتر خونلی باها شون بازی کرد؟نقل قول:
فن خود لپ تاپ که هیچی. گذاشتن که لپتاپ نسوزه!نقل قول:
فن های کارخونه ای هم که اصلا. شاید اگر خیلی بالا مثلا 200-300 تومن هزینه کنید تازه اگر همچین قیمتی باشه بتونه خنک کنه. روی کارخونه ای ها حساب نکنید
اما دستساز ها... بسته به نوعش میتونه خیلی هم مفید باشه. مثلا خودتون یه آرمیچر بزرگ بخرید با یه آدابتور و یه پره. وصلش کنید به برق. تازه اگر بتونید مثل کولر محیط زیر فن رو خنک کنید خیلی هم مفید میشه. من خودم یه طرح ریختم. نمیدونم اگر خواستید آپلودش کنم. هنوز خودم آزمایشش نکردم ولی به نظرم جواب میده
خود تون کدوم را استفاده می کنید ؟نقل قول: