رادیو تحت جاوا نوشته شده و روی گوشی از اول هست ولی این حرفتون درسته که از نظر نرم افزار دچار کمبودند. ولی واقعا کیفیت سونی اریکسون ها عالی و غیر قابل انکاره.منم سونی اریکسون دارم و خیلی خیلی راضیم ازش.نقل قول:
نوشته شده توسط x-boy
Printable View
رادیو تحت جاوا نوشته شده و روی گوشی از اول هست ولی این حرفتون درسته که از نظر نرم افزار دچار کمبودند. ولی واقعا کیفیت سونی اریکسون ها عالی و غیر قابل انکاره.منم سونی اریکسون دارم و خیلی خیلی راضیم ازش.نقل قول:
نوشته شده توسط x-boy
قبول دارم برنامه های جاوا بجز دیکشنریش مفت نمارزن
ولی سیمبیان هم زیاد چیز تهفه ای نیست
به نظر من هم K750 گوشی بسیار عالی و به صرفه ای هست ، حیفه که به خاطر چند تا برنامه به درد نخور ( یا بهتره بگم " کم به درد خور" ) k750 نخری . بهترین گزینه واسه ی بودجه ی جناب عالی همینه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در كل برنامه ها آش دهن سوزي نيستند . k750 گوشي واقعا خوبي است. در كل محصولات سوني نسبت به نوكيا حساب شده ترند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام حرفای k750 باز های بالا رو تایید میکنم. شک نکن. ( 8 ماه k750 دارم )
مثل اینکه X_boy از جاوا بدش میاد یا یه مشکلی باهاش داره
شایدم از sony بدش میاد.
من که میگم K750 واقعا گوشی توپیه
9 ساعت مکالمه کم نیست
دوربین به این خوبی داره
فقط هندزفری ضایعی داره.
کا 700 و دبلیو 800 خیلی ال سی دی های کوچیکی دارن
کا 750 و دبلیو 800 خیلی ال سی دی های کوچیکی دارن
بله ولي با وضوح و كيفيت خوب مثل ال سي دي هاي سامسونگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دبلیو 800 هم خیلی باریکه