من تونستم با اراده خودم رو خوب کنم
Printable View
من تونستم با اراده خودم رو خوب کنم
دوست عزیز دارو درمانی 50% درصد قضیه است و رفتار درمانی بقیه قضیه شما باید به صورت ریشه ای با این مسئله برخورد کنی..خلاصه بگم که داروها باعث کاهش میزان افسردگی میشه و مغز مثل یک خمیر آماده برای شکل دادن از طریق روان درمانی میکنه...اگر این دو باهم توآم نباشند احتمال عود افسردگی بسیار بالاست
دوست عزیز دارو درمانی 50% درصد قضیه است و رفتار درمانی بقیه قضیه شما باید به صورت ریشه ای با این مسئله برخورد کنی..خلاصه بگم که داروها باعث کاهش میزان افسردگی میشه و مغز مثل یک خمیر آماده برای شکل دادن از طریق روان درمانی میکنه...اگر این دو باهم توآم نباشند احتمال عود افسردگی بسیار بالاست
دوست عزیز دارو درمانی 50% درصد قضیه است و رفتار درمانی بقیه قضیه شما باید به صورت ریشه ای با این مسئله برخورد کنی..خلاصه بگم که داروها باعث کاهش میزان افسردگی میشه و مغز رو مثل یک خمیر آماده برای شکل دادن از طریق روان درمانی میکنه...اگر این دو باهم توآم نباشند احتمال عود افسردگی بسیار بالاست
من از 17 سالگی به اینور افسردگی شدید داشتم و دارم کلا تو خانواده ما این ارثیه تجربه هم زیاد دارم تو این زمینه
روانپزشک خیلی کمک میکنه با قرصایی که تجویز میکنه البته نباید توقع داشته باشی قرصا رو که میخوری یهو خوب شی بعد از چند ماه یا حتی یک سال که گذشت نگا به عقب که بکنی میبینی کلی بهتری البته باید خودتم به خودت کمک کنی
من افسردگی فوق شدید داشتم در حده مرگ : دی
الان کم کم بهتر شدم و خوب تهش رو حساب کنی میبینی کلا تو ایران اکثرا" افسردگی دارن و دلیلش هم مشخصه :13:
موفق باشی
به نظرم اکثرا افسرده هستند.
و من به این نتیجه رسیدم که 99 درصد قضیه ژنتیک هست. وقتی یک چیزی به ارث برسه . درست بشو نیست. البته نظر من هست شاید اشتباه باشه
اما مشکلات رو بگردید خیلی راحت تو خانواده دور یا نزدیک تو یکی از افراد میبینید.. که به خود ادم به ارث میرسه
صد در صد نظرتون اشتباه چون شدیدترین افسردگی ها هم قابل درمانهنقل قول:
وقتی یک چیزی به ارث برسه . درست بشو نیست. البته نظر من هست شاید اشتباه باشه
پس چرا معطلی برو درمان کننقل قول: