a53 نسبت به قیمتش لبتاب خوبی نیست/صفحه نمایش ضعیفی دارهنقل قول:
n53رو شما با 1600 هم میتونین گیر بیارین البته بلوری دارشو
Printable View
a53 نسبت به قیمتش لبتاب خوبی نیست/صفحه نمایش ضعیفی دارهنقل قول:
n53رو شما با 1600 هم میتونین گیر بیارین البته بلوری دارشو
کلا سری n ایسوس لبتاب های خوبی هستش و در حال حاضر n53svو n55sfاز لبتاب های با گرافیک بالا و قوی ایسوس هستشنقل قول:
من رفتم و قیمت زدم و شنبه میخرمنقل قول:
چی رو؟!معلومه
leno z570 ci7
قیمتش 1580 تومان بود.با یه موس یه کیف و یه نود 32 یک ساله!
فقط بلوری نداشت که اونم ببینم میتونم حلش کنم.
حالا به نظرت اینقد دارم میدم واسش بهتر نیست سری n ایسوس بگیرم؟؟؟
یا
hp 4530 ci7 vga2490 ram8 hdd 750
به قیمت 1500 فیکس.
کدوممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟
آقا چرا گول یه کیف و موس بدرد نخور رو میخورین که اونم پولشو حساب میکنن/هدیه که بتون نمیدن...ایسوس یدونه باشه حالا شما هزار تا مدل و برند در نظر بگیر اول ایسوس بعد ایسرنقل قول:
آقا باز دوباره مردد شدیم.نقل قول:
اون کیف و موس رو خود سازگار روش نوشته که باید از فروشنده بگیریم.اونم مجبور شد گفت بهت میدم.فاکتورم نشونم داد 1560 خریده بود خودش.
من از آقای زیمکا و ... کلی سوال پرسیدم تا به این نتیجه رسیدم.
بعدشم مگه لنو بده؟ایسوز رو نمیدونم چرا خوشم نمیاد
فقط واسه لنو از این میترسم که زیاد شناخته شده نیست و زیاد ملت ندارنش که یوقت من تنهایی اگه خدایه نکرده بلایی سرش اومد از کی بپرسم مشکلشو؟!!!!
نقل قول:
دوست من چرا تعصبی روی برند نظر می دین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما واقعا چقدر برندهای لپ تاپ رو می شناسین که می گین asus؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما دوتا اگه تونستین با دلیل خوب همدیگر رو قانع کنین همین شنبه برند پیشنهادی شمارو میخرمنقل قول:
برند هرکی که پیروز شه
بخدا مردیم از بس چرخیدیم اینجا
من فقط از این میترسم که لنو زیاد طرفدار نداره..در عین حال هیشکی ایرادیم ازش نمیگکیره
ببین من تعصبی دارم به لنوو رای می دم ایشون هم به ایسوس حالا ببینیم کی برنده می شه......................
شرکت ایسوس یکی بزرگترین تولید کننده های مادربرد و صفحه نمایشه و در لبتاب های خودشم از ساخته های خودش استفاده میکنه اما برندهای دیگه فقط طراح پوسته هستند با اسمای مختلف/اما ایسوس مادربرد برا خودشه/صفحه نمایش برا خودشه و همچنین از هارد معتبر سیگیت استفاده میکنه با این اوصاف اگه تو این برند تعصب نداشته باشی جای تعجب داره
ایسوس سری گیم داره که ترکونده اما لنوو چی...
تو اور کلاک بازم ایسوس سره
تو خرابی هم کمتر پیش میاد نسبت به برندای دیگه خراب بشه
بهترین تیم طراحی رو ایسوس داره که که برندای دیگه ندارن...واقعا دیزاین لبتاب های ایسوس حرف نداره
عزیزم ، کیفی که رو این مدل میدن ، 2 نوع هست ( اگر فروشنده نماینده ی اصلیه سازگار باشه هر دو نوع رو داره ) یکی دستیه و دیگری کوله که هر دو تاشو من دیدم و کیفیت خوبی داره و همون کیف ها تو بازار به قیمت 30 تومن به فروش میره و از کیف هایی که ایسوس و Msi میده خیلی خیلی بهتره و اصلا قابل مقایسه نیست . ( به شخصه کولشو بهتر میپسندم ، خیلی هم سبک هست )نقل قول:
ماوس هم 2 نوع داره و باز بسته به انصاف فروشنده با سیم و بیسیم داره که بیسیمش کیفیت خوبی داره و خودم دیدم فروشنده ها دارن 25 یا 30 تومن میفروشن !!!!
فقط آنتی ویروسش به ظاهر به درد ما نمیخوره ، که اونم میتونی به فروشنده پس بدی .
نکته » بسته ی خدمات رو فرونشده ها میگیرن و حدود 60 الی 80 تومن کم میکننن .
بهتره آرش هم با فروشنده صحبت کنه ، شاید قبول کرد ولی در صورت عدم قبولی باز هم ضرری نمیکنی .