دوستان کسی جایی رو میشناسه Y580 با هارد SSD داشته باشه.
Printable View
دوستان کسی جایی رو میشناسه Y580 با هارد SSD داشته باشه.
سایت سازگار زده با 64Gig SSD قیمت هم تماس گرفتم : 2,270,000نقل قول:
n56 قیمتش 2340000
HP Pavilion dv6t-7000 Vs. Lenovo IdeaPad Y580 Comparison
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همينه ديگه دوست عزيز وقتي يه سري .... ريختن اينجا نتيجه اين ميشه که شمايي که دنبال نوت بوک هستي اونم تو اين شرايط اقتصادي احساس ريسک بالايي کني ودودل بشي که کاملا هم حق داري ...
دوست عزيز من به شما خيلي دقيق گفتم که انتخابت خيلي عالي هست که مي خواي از اچ پي بخري ...
تا صبح هم مي تونم در مورد عالي بودن و برتريش نسبت به تمام برند ها نه لنوو و اسوس صحبت کنم اما خوب وقتي شما سر حرف 4تا .... بخواي همه مسائل رو براي خودت نه من ناديده بگيري بايد بدونين که صددرصد اخرش هم دچار اشتباه ميشي..
چون نمي تونين از روي صحبت ها افراد متوجه صحت گفتارشون بشين ...
شما خودت در مورد اچ پي تحقيق کردي و تو يک تاپيک ديگه هم گفتي که انتخاب آخرت dv6 6cxx هست اما مياي مي بيني اينجا واقعا 4تا ... از اچ پي بد ميگن معلومه که دودل ميشي بايد بشي خيلي طبيعي هست ...
همين شخص که درمورد اچ پي به طرز خيلي ناشيانه ... ميده کوچکترين سندي نداره که نوت بوک هاي اچ پي مشکل دارن فقط مياد مبهم يه چيز ميگه ...
من از شما مي خوام بري تو اينترنت تو فروم هاي مختلف بگردي و جايي رو پيدا کني که در مورد اچ پي بد گفته باشن ي اين که مشکل گرم کردن داره يا کيفيتش بده يا هر چيز ديگه ...
غير ممکن کسي بتونه چنين کاري انجام بده ...
قضيه بد گفتنه اينا داستان همون گربه ست که دستش به گوشت نمي رسه ...
ايراني جماعت هم حسودن نمي تونه ببينه يه کسي مي خواد جنس عالي و باکلاس بخره همه رو مي خواد تو سطح خودش نگه داره ...
من اين مساله رو تو حرف هاي اينا به وضح مي بينم ...
اصلا بحث اين .... مشاوره نيست فقط 4تا کانفيگ مي گن تموم ..
نمي تونن اصلا در موردش بحث کنن ...
ضمنا همه ش هم ميگن اچ پي گرم مي کنه در صورتي که مشکل گرم کردن بيش از حد مربوط به سال 2009 - 2008 بود که چيپ هاي استفاده شده توسط اچ پي ساخت nVidia بود و به دليل معماري بد مشکل گرم کردن داشت ...
که سريعا اچ پي AMD رو جايگزين کرد ..
همون سال هم من يه Geforce 220 داشتم که خيلي داغ مي کرد و از اون موقع به بعد ديگه nVidia نخريدم ...
ضمنا فکر مي کنين اچ پي چرا سه ساله از گرافيک nVidia استفاده نمي کنه ؟ فقط يه دليل داره اونم مشکلات گرم کردن هست ...
اپل هم همين طور بوده تمام گرافيک هاي مک بوک هاي اپل تو اين 3 سال کاملا ساخت AMD بوده جون مشکل گرما نداره و بسيار بهتر هست ...
اما امسال فرق مي کنه چون اچ پي و اپل دوباره دارن Nvidia استفاده مي کنن به دليل عالي شدن تکنولوژِي ساخت و معماري Kepler و مصرف و گرماي کمتر ...
بازهم ميگم انتخاب شما عالي هست و غيرممکن بتونين رو دست Pavilion سرتر و قوي تر پيدا کنين از هر لحاظ ...برين تاپيک هاي ديگه رو بخونين مي بينين که طرف گفته پاويليون دارم مي خوام عوض کنم چون تکراري شده اما هر چي مي گردم بهتر و زيباتر و فوق العاده تر ازش گير نميارم ...
ضمنا برندي مثل اسوس خيلي خوبه اما اصلا در حد اچ پي نيست که نخصصش نوت بوک - پي سي هست تو دنيا با اون سابقه عظيم ...
به هر حال برند امريکايي بايد يه فرقايي داشته باشه ديگه با يه برند تايواني ..
شما در نهايت تصميم با خودتون هست و اين که چقدر مي تونين درست رو از غلظ تشخيص بدين ...
وگرنه به حال من فرقي نداره شما اسو س بخري يا اچ پي اما وقتي مي توني عالي رو بخري چرا بايد پول به متوسط وخوب بدي ...