وای وای اگه این جواد نبود الان تاپیک دو سه تا پست داشت :دی
کسی نمیدونه گزارشگر آلمان و پرتغال کیه؟
وای وای اگه این جواد نبود الان تاپیک دو سه تا پست داشت :دی
کسی نمیدونه گزارشگر آلمان و پرتغال کیه؟
فکر کنم عادل باشه به نظرم از همشون بهتره فقط حیف که شبکه ی 3 ایران HD نیست .نقل قول:
كاشكي بدن بازي هاي ساعت 23:15 رو گزارش كنه. لامصب گزارشش از صدتا لالايي بدتره. آدم غرق خواب ميشه :31:نقل قول:
الان جواد خیابانی منتظره ایتالیا و هلند تو یورو به هم بخورن.بعد این قدر بگه دیدار لاجوردی پوشان ایتالیا با لالههای نارنجی هلند که مارو... ( بقیشو نمیتونم بگم :46: )
اینو تو face . book دیدم باحال بود گفتم بزارم )
نه عنوان و نه محتوای تاپیک مشخصا مربوط به "پیشبینی گزارشگر بازی امشب" نیست. پس لطفا برای اطلاع از گزارشگر بازی امشب درخواستون رو با تماس به شماره 162 مطرح کنید.
.
ضمن اینکه سوای اشتباهات پخش، ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو داریم. پس محل تبادل نظر درباره دکور، موسیقی و... اینجا نیست.
.
برای اطلاع و نقد اشتباهات هم عجله نکنید. اجازه بدید برنامه تلویزیونی و فوتبال ها پخش بشن، اگه سوتی ای رخ داد! : دی مطرح کنید.
مرسی ;)
با تمام احترامی که برای خیابانی دارم و قبولم دارم خیلی قبل گزارشگر خیلی خوبی بود ، باید بگم که با این گزارش هایی که می کنه نشون میده که در حال حاضر یه گزارشگر آماتوره! :دی
فقط گزارش ها اون برای خندیدن جالبه اونم موقعی که طرفدار هیچ کدوم از دو تیم نباشید. در غیر اینصورت معمولا بازی بهتون سخت می گذره :دی
این تاپیک هم همانند تاپیک شبیه اون که برای جام جهانی زده شد فقط به صدقه سری اون زده شده و اگه گزارشگری نمی کرد مطمئنا همچین تاپیکی هم وجود نداشت :دی
توی بازی دیشب یه سری قسمت های گزارش اونو یادمه که جالب بودن که در زیر میگم ( هر چند که تعداد سوتی های اون در هر بازی خیلی زیاده و غیر قابل شمارش :دی ) :
- خیابانی : توپ رو برسونین به آرشاوین. این میتونه شعار روس ها باشه!
-نیمه اول در حالی که دروازه بان روسیه توپ رو خیلی آروم رو به راحتی می گیره اشاره می کنه که این دروازه بان خیلی آماده ست
- اول های بازی تا چند دقیقه همش در مورد بازی دوستانه هفته پیش روسیه با ایتالیا می گفتش و شاید حدود 10 بار یا بیشتر به این اشاره کرد!
- ظاهرا به یکی از بازیکنای چک به نام گبر سیلاسی علاقه زیادی داشت و دائما اسم اونو می اورد و آخرای بازی هم با یه ضربه نه چندان خاصی که زد اونو تا فان باستن هم بالا برد
آرشاوین بــرووو
آرشاوین با هنر خودش پاس به عقب میده:18:
..
..
همه سوتی هاش یه طرف :
هر بازی به یکی گیر میده میکنه اونو خدای مجسم روی زمین.
دیشب آرشاوین (فکر کنم فامیلاشونه) یه شب ریبری یه شب ... ـی :27: و ...
شانس آوردیم مسی توی اروپا نیست والا گزارش های جواد با این بازیکن فوق العاده شنیدنیه
همین چند دقیقه پیش نیمه اول بازی هلند و دانمارک تموم شد!
وای خدای من عجب سوتی وحشتناکی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند دقیقه بعد از گل دانمارک نزدیک به دو سه ثانیه تلویزیون داشت تماشاچی های دانمارکی رو نشون میداد که خوشحالی میکردن بعد یه دفعه ای تصویر قطع شد و گل دانمارک پخش شد! درست نیست زیاد در مورد اون دو سه ثانیه توضیح بدم کسانی که بازی رو دیدن میدونن من چی دارم میگم!
اینا که چیز جدیدی نیست:27:نقل قول:
همین مسخره بازی ها رو کردند من از شبکه 3 نمیبینم:2:
بابا یه فوتباله و تماشاگراش:31: