اگر می خوای باهاش فیلم از طریق فلش ببینی توصیه میشه سونی نخری چون فقط فیلم های mp4 با حجم کمتر از 4 گیگ رو می تونه باز کنه. مثلا سری 5 و 6 سامسونگ از این نظر مناسبه وگرنه برای دیدن فیلم با سونی باید سینمای خانگی بگیری.نقل قول:
Printable View
اگر می خوای باهاش فیلم از طریق فلش ببینی توصیه میشه سونی نخری چون فقط فیلم های mp4 با حجم کمتر از 4 گیگ رو می تونه باز کنه. مثلا سری 5 و 6 سامسونگ از این نظر مناسبه وگرنه برای دیدن فیلم با سونی باید سینمای خانگی بگیری.نقل قول:
با لپ تاپ نمیشه براش فیلم پخش کرد؟! لپ تاپم HDMI داره....نقل قول:
وگرنه برای دیدن فیلم با سونی باید سینمای خانگی بگیری.
راستی، من این مسایل فیلم های سه بعدی رو از کجا بپرسم باید؟!!اینSBS و نیم اسبی اس و چه میدونم بلوری و اینا رو؟!!!
با لپ تاپ و HDMI میشه. در مورد سه بعدی هم یه تاپیک هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری جدید تلویزیونهای ایکس ویژن امکانات و قیمت مناسبی داره . فکر میکنم با 1200 تومن بتونی مدل 42KD30 xvision رو بخری .نقل قول:
مشخصات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
40 اینچ ex720 توی بانه 1300 هست دیگه درسته ؟؟؟نقل قول:
تا جائیکه من میدونم برای راه اندازی گیرنده دیجیتال داخلی تلویزیونهای بانه ای (اروپایی) مجبوری وارد منوی مخفی بشی که وارد شدن و از همه مهمتر خارج شدن از منوی مخفی خودش مشکلات خاص خودش رو داره و ممکنه خسارتهای بدی به تلویزیونت وارد کنه .
به همین دلیل هم باید قبلش باهاشون شرط کرد که گیرنده دیجیتالش فعال باشه. چون بعضی از فروشنده های بانه کنترل مخصوص سرویس کارا رو دارند.نقل قول:
بله... فروشگاهی که من باهاش صوبت کردم، میگن که کسی که میاد نصب میکنه، کنترل مورد نظر رو برای راه اندازی سیستم دیجیتال داره!!نقل قول:
به همین دلیل هم باید قبلش باهاشون شرط کرد که گیرنده دیجیتالش فعال باشه. چون بعضی از فروشنده های بانه کنترل مخصوص سرویس کارا رو دارند.
فقط مشکل این انتن هست....چه انتنی باید باشه؟!
همون آنتن معمولی UHF که قبلا باهاش کانال های آنالوگ رو دریافت می کردید.نقل قول: