وقتي شما ميگي 650 تومن پول زور روش هست چه معني ايي داره غير اينكه همين الانم گرونه
Printable View
وقتي شما ميگي 650 تومن پول زور روش هست چه معني ايي داره غير اينكه همين الانم گرونه
بله 650 پول زور روش هست (الان حدود 770 و فردا شاید 800 را هم رد کنه)
قیمت واقعی دلار هم جالب بود :39: فقط نمیدونم چرا مردم نمیرند دلاری که قیمت واقعیش 3000 تومنه را بخرند 1700 و کلی سود کنند !!!
برای اینکه پست اسپم نشه فردا احتمالا قیمت دلار دوباره بره بالا و قیمت گوشیها هم بره بالا به نظر من هرکی میخواد بخره بره و بخره
جاش ايجا نيست
ولي خب با اين حال
الان بيست ساله كه تورم بصورت ميانگين 20 درصده
توي همين بيست سال تورم ميانگين تو امريكا 5 درصده
پس بايد هر سال 15 درصد از ارزش ريال نسبت به دلار كم شده باشه
خب تو واقعيت چه اتفاقي افتاده
دولت با دادن يارانه به دلار كاري ميكنه كه اين 15% بشه 5%
شما بشين اين ده درصدها رو حساب كن دلار از سه هزار تومن هم بالا ميزنه
این که دلار دولتی میدهند فقط یک ترفند تبلیغاتی است و این دلارها برای بچه های بالاست و عملا دلار دولتی دست مردم نمیاد
یا میره برای واردات که با گمرکی که میگرند این جبران میشه و از دلار ازاد هم گرونتر در میاد(تو همون امریکا برو ببین گمرکی واردات بیشتر کالاها صفر هست)
یا هم با قیمت ازاد به فروش میرسونند برای کسری پول یارانه ها!
همیشه تورم 20 درصد نبوده تو ایران ولی ارزش ریال خیلی بیشتر از اینا در هر سال کم شده الان هم که دیگه ارزشی نداره پول ببر صرافی های امارات محاله برات چنج کنه ولی چند ماه پیش این کارو به راحتی میکردندنقل قول:
پس بايد هر سال 15 درصد از ارزش ريال نسبت به دلار كم شده باشه
کشوری که نفت داره ! معمولا ارزش پولش باید بالا بره نه پایین ! مثل باقی کشورهای نفت خیز!
دوست داشتم بحثمون ادامه پیدا کنه ولی متاسفانه شما تنها 6 ماه گذشته رو میبینید
اون چند تا نکته ایی هم که گفتید با اینکه درست هستن ولی هیچ ربطی به بحث ما نداشتن
دوستان بنظر شما قیمت گوشی ها تا دور دوم مذاکرات در مسکو پایین میاد همین هفته گوشی بگیرم؟؟
قیمت ها فعلا که بالا میره....فکر نکنم پایین بیاد.
نقل قول:
به نظر من منتظر این چیزا نباش اینا همش الکیه برو کار خودتو بکن.......
اره بیخیال برو دلار 3000 تومنی را بخر 1800 و کلی سود کن:31:
میگم چرا گوشی ها ارزون نمیشه؟ چون این همه گوشی جدید داره میاد بازار. عجیبیش اینجاست که گوشی ساده که ما قبلا خریدیم 30ت، شده 40 45 تومن!! D: :39::27::31::18:
الان کلی سود میکنم این گوشی رو بفروشم :27: پول ندارم وگرنه میفروختم یه گوشی دوروبرای 200 تومن اگه انقد پولم بود میگرفتم! :31::21: