نقل قول:
دوستان این عکس ها که از فیفا 13 اومده صحت ندارن حتی gamespot هم عکسی از فیفا 13 نذاشته
ببینین این عکس از فیفا 12 حتی از فیفا 13 هم قشنگتره
دوست عزیز لوگوی فیفا 13 رو میشه به راحتی در حاشیه زمین مشاهده کرد..
نقل قول:
میدونم
میدووونم
ولی میگم به صورت طبیعی نباشه مسخره میشه
دوست دارم دروازبان داد بزنه که مثلا فلان شخص بره دیوار دفاعی بایسته و بازیکنی که دروازبان صدا کرده به سمت دیوار دفاعی میاد.
توی pes که یهو بازیکن اضافه میشد خندم میگرفت
یعدا هم اومدن طبیعی ترش کنن تصویرو سیاه میکردن بعدش دوباره تصویر میومد میدیدیم یه دیوار دفاعی اضافه شده
من دارم میگم اگه نشون بده اومدن بازیکن هارو به دیوار دفاعی خیلی قشنگ میشه اما در غیر این صورت مسخره میشه
خوب دوست عزیز بزار اول مشخص بشه چطوریه بعد بگیم مسخره هست یا نه
چیزی که گفتن خیلی خوبه فقط نحوه انجامش رو باید دید تا بشه نظر داد
نقل قول:
بهتر بود بازیهای پیش فصل رو خودمون انتخاب میکردیم نه این که بصورت پش فرض یا به انتخاب CPU باشه.
خوب این به نظرم خوبه که خودمون نمی تونیم انتخاب کنیم چون مثلا ضایست با تیم دسته سوم انگلیس بازی دوستانه با یونتوس داشته باشی...
بازی ها بر اساس قدرت تیم انتخاب میشن که خوبه ولی اگه بشه از بین تیم های هم ردیف بازی ها رو انتخاب کرد، اینطوری خوبه
نقل قول:
بازیکنان ازاد هم در هر صورتی و با هر پیشنهادی به تیم شما ملحق میشن.
بهزاد جان شما هم گوشه خونه بیکار نشسته باشی با هر پیشنهادی به تیم ملحق میشی : دی
+
مطمئنا تو E3 هم بازی به صورت عمومی نمایش داده نمیشه و شاید در حد یه تریلر بدن بیرون
همچنین تا دمو رو هم بازی نکنیم نمیشه از رو ویدئوها حتی گیم پلی فهمید بازی چطوریاست ..