نقل قول:
جدا؟! خب اگه تا 5 اور بشه که راحت میتونه i7 2600k رو قورت بده در حالت عادی! دمای سی پی یو باید تا چند درجه باشه تا عمرش کم نشه؟
آره کولر خوبتر هم منظورم تا 135 تومن هستش که فکر نکنم به صرفه باشه.....
i7 هایپر تریدینگ داره و i5 نیمتونه ازش جلو بزنه.
دمای سی پی یو در حالت فول لود نباید از 65 بالاتر باشه وگرنه عمرش کم میشه....
نقل قول:
والا گرافیک رو منظورم Gainward بود البته چیز بدی نشنیدم راجع بهشون منتها نمیخوام کارتم مشخصاتش مرجع باشه،میخوام یکم اور شده باشه چون میترسم خودم اور کنم! اگه اور کردن گرافیک هم آسونه یه مرجع ارزون تر میگیرم و خودم یه 100 تا فرکانس و حافظشون اور میکنم
خوب میتونید MSI N560Ti TfII OC بگیرید.ولی اورش کاری نداره فقط فرکانس ها کم کم باید بره بالا دور فن هم همینطور...
نقل قول:
این هاردهای SSD چقدر تو سرعت سیستم تاثیر میزارن؟ مثلا تو یه بازی مثله GTA iv که هارد توش تاثیر داشت میتونه تا 15-20 درصد تاثیر گذار باشه؟
هارد های خیلی سریعی هستن ولی بیشتر بدرد کانورت و رندر میخورن البته اگه ویندوز روش نصب بشه سرعت کامپیوتر به صورت محسوس بالا میره
نقل قول:
آهان راستی قطعات کارکرده رو از یه شخص معتبر و با انصاف تهیه میکنم و همشون تمیز و سالم هستن ازین بابت مطمئن هستم
OK!
نقل قول:
راستی این کارت در مقایسه با یه 6950 2 گیگ چطوره؟ البته من خیلی اهل بازی کردن خفن نیستم،فقط میخوام بازی های جدید رو هر از گاهی بازی کنم حالا 1080 نشد،نشد!
6950 که حدود 600 تومن هست خیلی گرونه.... اگه بودجه دارید بگیرید چون قوی تره ولی به شخصه 560 رو میپسندم چون فیزیکس داره و توان اجرای هر بازی رو داره