با تشکر از امیر رضا عزیز بابت پخش خبر.
دوستان عزیز خیلی دوس دارم همتون رو تو همایش ببینم . بجه هایی که شهرستانند واقعا جاتون خیلی خالیه اونجا . قول می دم حسابی عکس و خبر بدم تا شما هم در جریان قرار بگیرید.
با تشکر از امیر رضا عزیز بابت پخش خبر.
دوستان عزیز خیلی دوس دارم همتون رو تو همایش ببینم . بجه هایی که شهرستانند واقعا جاتون خیلی خالیه اونجا . قول می دم حسابی عکس و خبر بدم تا شما هم در جریان قرار بگیرید.
سلام
آقا یه آدرس مترویی بگید ! یعنی من با مترو میامی کجا پیاده بشم و چجوری بیام ؟
یک ادرسم بگید که من از مشهد چجوری بیام؟ (بچه ای تنها در شهری غریب :31: )
دمتون گرم اگه فیلمو عکس بگیرید.:31:
پارسا جان شما نرو ، تو راه میدزدنت!!!:31:
:40:احسان جان ضمن عرض شرمندگی بی پایان .
و اینکه ما الان در گیر مقدمه نمایشگاه هستیم. از بنیادم چند بار تماس گرفتند و میدونی چقدر ما خاطرشون رو میخوایم..:10:
به احتمال زیاد بنده نمیرسم بیام. چون امسال احتمالا 2 یا 3 بخش شرکت کنیم.
آتیش زدم به مالم .................:33:
این هم نظرات پرفیض یکی از دوستان در سایت بازیساز:
نقل قول:
از آنجايي كه به عنوان يك علاقه مند به ساخت بازي نمي توانم در جمع شما شركت كنم ( آخه بچه تهرون نيستم ) پيشنهادات و انتقادات خودم را همينجا بيان مي كنم
الف - سايت شمارا بازديد كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و به نظر مي رسد سايت فاقد هرگونه صفحه معرفي انجمن ، اهداف ، اولويتها و ... مي باشد .و يا اينقدر تو در تو هست كه من پيدا نكردم ( بابا يك تعريفي از خودتون بگذاريد ملت بفهمن با كيا طرفن )
ب- پيشنهاد مي كنم از اعضاي انجمن و علاقه مندان به ساخت بازي بخواهيد پيشنهادات خود را راجع به طرح هاي بازيهاي متن باز ارائه بكنند تا در آينده شاهد تولد چنين بازيهايي باشيم . ( گفتم بازي نه انجين ، حواست باشه ها )
ج - اميدوارم يكي از اعضا به عنوان دبير انجمن ، مباحث مطرح شده در گردهمايي را منعكس نمايد ( تا من هم بفهمم چه خبر بوده )
د - سعي كنيد نقد بيطرفي از حوزه هاي مختلف ساخت بازي در ايران داشته باشيد و نظراتتون را مطرح كنيد مثلا عملكرد بنياد ملي بازيهاي رايانه اي ، رسانه ها و بازي در ايران و...
دوستون دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون رادیویی تلوزیونی کتابی چیزی تشریف ندارن ؟نقل قول:
نقل قول:
ایشون رادیویی تلوزیونی کتابی چیزی تشریف ندارن ؟
فکر نکنم چون با یوزر candc تو سایت بازیساز ثبت نام بود (:31:)
من تا اینجاشو می دونم که باید خط کهریزک رو سوار شی و تا ایستگاه جوانمرد رو بیای از اونجا به بعد دیگه باید سوال کنی .نقل قول:
سلام
آقا یه آدرس مترویی بگید ! یعنی من با مترو میامی کجا پیاده بشم و چجوری بیام ؟
شما هم که میای ترمینال جنوب متروی همونجا رو سوار شو و خط کهریزک همونجوری که به دوست قبلیمون گفتم.نقل قول:
یک ادرسم بگید که من از مشهد چجوری بیام؟ (بچه ای تنها در شهری غریب )
ممنون خیلی وقته می خواستیم اهداق انجمن رو بزاریم حتما انجام می شه . ممنون امیر رضا جان از انعکاس نظر دوستموننقل قول:
این هم نظرات پرفیض یکی از دوستان در سایت بازیساز:
خبر همایش رو برای دنیای بازی فرستادم امیدوارم اونها هم حضور پیدا کنند.
اقا منم بلیط میگیرم میام ولی شب رو میرم خونه احسان :دی چطوره؟ نه اصلا یه هفته مهمونش هستم کنفرانس پژدو گیم هم میرم بعد اگه خیلی اصرار نکرد وایسم برمیگردم. :دی(احسان اگه نه بیاری همین الان پا میشم میام از اون جو گیراشم :دی)